Το ”χακί θηρίο” του Δ’ΣΣ ξαναχτυπά!

2006
Το ”χακί θηρίο” του Δ’ΣΣ ξαναχτυπά. Ο λόγος για τον Τρικαλινό Ίλαρχο Γιώργο Μαργαρίτη, ο οποίος υπηρετεί στον Προβατώνα του Έβρου και είναι γνωστός στο πανελλήνιο, για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις του σε παγκόσμιους αγώνες σωματικής διάπλασης της ομοσπονδίας IFBB (International Federation of Bodybuilding and Fitness).
Καταξιωμένος στο χώρο της Ελληνικής Σωματοδόμησης, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο του  Bodybuilding και του Fitness μέσα από τις συνεχείς επιτυχίες του.
Ο 37χρονος Ίλαρχος για τον οποίο το kranosgr έχει αφιερώσει και παλαιότερα δύο αναρτήσεις του, ετοιμάζεται και πάλι να δοξάσει τα ελληνικά χρώματα, σηκώνοντας την ελληνική σημαία στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου όπως κάνει τα τελευταία 12 χρόνια.
Όπως έγινε γνωστό από την πανελλήνια ομοσπονδία αγώνων, ο Ίλαρχος Μαργαρίτης θα συμμετάσχει σε ένα Παγκόσμιο και ένα Πανευρωπαϊκό πρωταθλήματα Bodybuilding το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα όπως επίσημα ανακοινώθηκε θα λάβει μέρος στον πανευρωπαϊκό αγώνα “Arnold Classic Europe” που θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 25 Σεπτεμβρίου στη Βαρκελώνη, ενώ τον ερχόμενο Νοέμβριο θα αγωνισθεί στο δεύτερο παγκόσμιο πρωτάθλημα “DIAMOND CUP” που θα γίνει στην Αθήνα.
Ήδη μετά τη σχετική άδεια από την υπηρεσία, έχει ξεκινήσει τη σχετική προετοιμασία η οποία θα ολοκληρωθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου.