Μάγεψε το κοινό της Αλεξανδρούπολης κάτω από την πανσέληνο, το “Μουσικό Οδοιπορικό” του Δ’ Σώματος Στρατού

661
Το Δ’ Σώμα Στρατού, υπό την αιγίδα του ΓΕΣ, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και των δράσεων που αναλαμβάνει καθημερινά προς τις τοπικές κοινωνίες, μάγεψε εχθές βράδυ το κοινό της Αλεξανδρούπολης, στην έδρα της ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού, στη συνέχεια του Μουσικού Οδοιπορικού, το οποίο ξεκίνησε από την Ξάνθη στις 3 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 21 Αυγούστου 2017 μετά από περιοδεία σε όλη τη Θράκη(Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο, Κομοτηνή, Σουφλί).
Οι Μπάντες όλων των Σχηματισμών του Δ’ΣΣ, ένωσαν τις δυνάμεις τους στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης και μας ταξίδεψαν, κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο, με ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα από διαχρονικά και νέα τραγούδια, γνωστά σε όλο το κοινό. Χαρακτηριστικό της όλης εκδήλωσης ήταν η πρωτοφανής προσέλευση των κατοίκων της Αλεξανδρούπολης στο χώρο της εκδήλωσης.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την όλη οργάνωση και εκτέλεση του προγράμματος.
Οι μουσικές συναυλίες “Οδοιπορικό Μουσικών Εκδηλώσεων στη Θράκη” συνεχίζονται την Τετάρτη 9 Αυγούστου, ώρα 9:00 μ.μ. στο Διδυμότειχο, κάτω από το Κάστρο όπισθεν του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου, την Πέμπτη 17 Αυγούστου ώρα 9:00 μ.μ. στην Κομοτηνή, στο Θερινό Θέατρο και τη Δευτέρα 21 Αυγούστου, ώρα 9:00 μ.μ. στο Σουφλί, στο χώρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς (Μουσείο Μετάξης).