Οι μπουλντόζες του στρατού στη Θράκη και ο…… Ψινάκης!

1162
Οι φωτογραφίες είναι από περιοχή της Θράκης, όπου τα μηχανήματα του Δ’  Σώματος Στρατού κάνουν πραγματικά θαύματα και ουσιαστική δουλειά από πολλές απόψεις.

Ανοίγουν δρόμους εκεί που κανένας ιδιώτης δεν μπορεί και δεν θέλει να φθάσει,γιατί δεν έχει κέρδος. Και όπως είναι κατανοητό δεν ανοίγουν δρόμους μόνο για να περνούν οχήματα…

bouldozes-stratos-psinakis-2

Είναι δρόμοι που μας ανοίγουν πολλές άλλες κατευθυύνσεις στην περιοχή που έχει πολίτες με πολλά και μεγάλα προβλήματα, τα οποία πολλοί προσπαθούν να εκμεταλλευθούν… Γι΄ αυτό και αξίζουν συγχαρητήρια στο Δ΄Σώμα Στρατού που κάνει δουλειά στην περιοχή…Οι μπουλντόζες είναι πολλές φορές πολύ πιο αποτελεσματικές ακόμη και από τα άρματα μάχης.

bouldozes-stratos-psinakis-1

 

Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, ο οποίος ευχαριστεί τον στρατό για τη βοήθειά του στη διάνοιξη δρόμου στον Βαρνάβα. Απ΄ όσο μπορούμε να διακρίνουμε ο δρόμος δεν είναι σε τόσο τραγική κατάσταση που να δικαιολογεί την επέμβαση του στρατού. Νομίζουμε ότι ο δήμος Μαραθώνα έχει την οικονομική δυνατότητα να αναλάβει μόνος ένα τέτοιο έργο.

bouldozes-stratos-psinakis

Παρόλα αυτά θα πείτε ότι αν ο στρατός μπορεί να βοηθήσει ,γιατί να μην το κάνει…Σωστό, αλλά θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι και ο στρατός δεν έχει ανεξάντλητες δυνατότητες. Προτεραιότητα θα πρέπει να έχουν περιοχές σαν αυτές στην Ξάνθη…Και υπάρχουν πολλές ακόμη πριν φθάσουμε στο δρόμο του Βαρνάβα…

Πηγή