Θ. Πρωτοψάλτης: “Μας βοηθάει στην οργάνωση η Αλεξανδρούπολη”

1010
Φορτωμένος με χιλιάδες αναμνήσεις και εμπειρίες, 2 κούπες και μια άκαρπη προσπάθεια κατάκτησης του Γερμανικού τίτλου με την Φριντρισχάφεν, ο Θανάσης Πρωτοψάλτης ήταν ο τελευταίος που ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής που προετοιμάζεται στην Αλεξανδρούπολη.

Αναφερόμενος στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσε η Εθνική μας, ο διεθνής ακραίος σχολίασε:

«Πιστεύω πως είμαστε σε καλύτερη φάση οργάνωσης και σε αυτό βοηθάει πολύ και η Αλεξανδρούπολη»! Παράλληλα, ο Έλληνας ακραίος υποστήριξε τη σημασία παρουσίας πολλών αθλητών που αγωνίζονται σε άλλα πρωταθλήματα της Ευρώπης αλλά και στα νέα πρόσωπα. «Σίγουρα βοηθάει ότι έχουμε αρκετούς αθλητές στο εξωτερικό με παραστάσεις που είναι σημαντικές για την ποιότητα των παιχτών και την ανάπτυξη!

Επίσης, το ότι έχουμε και καινούργιους αθλητές και μικρούς είναι πολύ σημαντικό γιατί η Εθνική χρειάζεται ενίσχυση από όλους και ιδιαίτερα μικρούς σε ηλικία αθλητές», είπε ο «Σάκης» και συνέχισε θέτοντας τους φετινούς στόχους: «Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο και να είμαστε στο Φάιναλ-4 του World League».

Τέλος, για το σε τι κατάσταση βρίσκεται ο ίδιος, ανέφερε: 

«Δυστυχώς ταλαιπωρούμαι από τραυματισμούς αλλά πιστεύω πως αυτό δεν θα επηρεάσει την προσπάθεια που θα δώσω για την ομάδα μας»!