Εμπρησμό,κλοπές αλλά και παράνομο εμπόριο περιλαμβάνει το σημερινό αστυνομικό δελτίο.

832

Συνελήφθη την 10-5-2017 το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 39χρονος ημεδαπός, διότι, λίγη ώρα νωρίτερα, έσπασε το τζάμι σταθμευμένου οχήματος και με τη χρήση εύφλεκτου υγρού, έβαλε φωτιά στο εσωτερικό του, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στο όχημα.

Συνελήφθη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 42χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό δύο οχημάτων, χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει τις πράξεις του, καθόσον στη μία περίπτωση έγινε αντιληπτός από πολίτη, ενώ στην δεύτερη από τους αστυνομικούς.

Συνελήφθη την 10-5-2017 το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 37χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε 6 νάιλον συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 300 γραμμαρίων και 26 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και καπνού.