Η αθλητική μαντήλα για τις μουσουλμάνες είναι πια γεγονός (Photos-Video)

2105
Σε μία πρωτότυπη ιδέα προχωράει η Nike, καθώς προωθεί αθλητικές μαντήλες για τις μουσουλμάνες. Οι εν λόγω μαντήλες είναι κατασκευασμένες από ελαφρύ πολυεστέρα σε σκούρα και ουδέτερα χρώματα

nike-mousoulmanes

Σύμφωνα με την Nike, οι ειδικά κατασκευασμένες μαντήλες θα είναι σε θέση να εξασφαλίζουν στις αθλήτριες μουσουλμάνες το να παίρνουν ανάσα με ασφάλεια, ενώ η κάλυψη παραμένει αδιαφανής.

Οι μαντήλες θα είναι διαθέσιμες την άνοιξη του 2018 και στόχος της Nike είναι η ταχύτερη ενσωμάτωση των μουσουλμάνων γυναικών στον αθλητισμό.

Γυναίκες, οι οποίες πληροφορήθηκαν το νέο αυτό εγχείρημα μιλούν ενθουσιασμένες για τις δυνατότητες τις οποίες αυτό θα τους προσφέρει.

Η Zahra Lari τονίζει:

Όταν πληροφορήθηκα ότι η Nike θα δημιουργήσει αθλητικές μαντήλες ενθουσιάστηκα και ταυτόχρονα συγκινήθηκα από αυτήν την πρωτότυπη ιδέα. Δοκίμασα τόσες πολλές μαντήλες, για να κάνω γυμναστική και όμως καμία δεν με είχε βοηθήσει.

nike-mousoulmanes-1

Άλλες αθλήτριες, οι οποίες πληροφορήθηκαν τη δημιουργία της μαντήλας, εξηγούν πόσο ανακουφισμένες αισθάνονται με την πρωτοβουλία της Nike και ποστάρουν φωτογραφίες με μαντήλες.

Η εταιρεία δαπάνησε περισσότερο από ένα χρόνο εργασίας με δεκάδες αθλήτριες, για να βεβαιωθεί ότι το τελικό προϊόν θα είναι άνετο, ανθεκτικό και θα πληροί όλες τις θρησκευτικές απαιτήσεις.

Πηγή