Σουφλί: Κάλεσμα της Διοίκησης στον κόσμο για στήριξη της ομάδας!

1229

Η Διοίκηση τουΑ.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου, ενόψει της δύσκολης σειράς των επόμενων αγώνων που θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους της ομάδας για να στηρίξουν με την παρουσία τους τους παίκτες της ομάδας στα απαιτητικά ματς που ακολουθούν. Στόχος της ομάδας είναι να βγει αλώβητη από το «Γολγοθά» των επόμενων αγωνιστικών.

Η αρχή αυτής της προσπάθειας ξεκινά απότοσαββατιάτικο ντέρμπυ της ομάδας μας :

Μετά από την ολοκλήρωση της πρώτης σειράς αγώνων της αγωνιστικής περιόδου, όπως οι περισσότεροι θα έχετε διαπιστώσει, η ομάδα μας φιγουράρει μόνη και αήττητη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 4ουομίλου της ΕΣΠΕΘΡ. Μετά από τη δύσκολη, ψυχωμένη, αγχωτική και αντρίκεια δραπέτευση της περασμένης Κυριακής από το Γήπεδο της Καλαμίτσας και κλείνοντας τον πρώτο γύρο, βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της χρονιάς.

-ΤοΣάββατο στο πρώτο πραγματικά μεγάλο ντέρμπυ της χρονιάς, με αντίπαλο τον Α.Ο. Καβάλας θα κριθούν πολλά. Στην προσπάθεια όμως αυτήδεν αρκεί μόνο η θέληση και η απόδοσητων παικτών. Είναι απαραίτητη και η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΙΛΛΑΘΛΩΝ.

Όλων αυτών που στηρίζουν, συμπαθούν ή αγαπούν την ομάδα του Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου. Από όλους εσάςζητούμε να παρευρεθείται τοΣάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 19.00 στο Κλειστό Γήπεδο Σουφλίουγια να πάρουμε όλοι μαζί μία μεγάλη νίκη. Μία νίκη χρυσάφι, μία νίκη ώθηση, μία νίκη απογείωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

 

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ!!!

 

Ο Πρόεδρος             Ο Γεν. Γραμματέας        Τα Μέλη

 

Ανταπόκριση  από  το  Σουφλί :  Νίκος  Γκούντλης