Έβρος: Εγνατία ώρα μηδέν. Παίζουμε τη ζωή μας κορώνα γράμματα. Ακούει κανείς από τους υπευθύνους;

9365

Θυμάστε που λέγαμε ότι επιτέλους φτιάχτηκε ένας δρόμος και θα μπορούμε να μετακινούμαστε με ασφάλεια;

Για την Ε.Ο μιλάμε.

Ε λοιπόν αυτός ο δρόμος πλέον δεν υπάρχει. Καθημερινά δεκάδες άνθρωποι παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα μη ξέροντας αν θα βγουν ζωντανοί εισερχόμενοι στον πιο σύγχρονο αυτοκινητόδρομο της χώρας (;).

Ο λόγος; Διακινητές παράνομων μεταναστών κινούνται αντίθετα στο ρεύμα με αποτέλεσμα να μην ξέρεις που παραφυλάει ο χάρος. Ήδη μετράμε δύο θανάτους μετά από σύγκρουση με όχημα διακινητή απ τον Απρίλιο και μετά (συντοπίτες μας που γύριζαν από τις δουλειές τους).

Οι τοπικοί άρχοντες, βουλευτές, περιφέρεια, δήμαρχοι, αλλά και η εταιρία που εκμεταλλεύεται το δρόμο δεν υπάρχουν πουθενά, καμία αναφορά, καμία κίνηση ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα  (φύλαξη σε διάφορα σημεία, καρφιά η οτιδήποτε άλλο, εσείς είστε οι αρμόδιοι).

Μάλλον δεν είναι και τόσο σημαντικό γι αυτούς, μέχρι να το βρουν απέναντί τους!

Η μόνη κίνηση που έγινε, είναι από πολίτες οι οποίοι μαζεύουν υπογραφές έτσι ώστε να τοποθετηθούν καρφιά στο δρόμο και να σκάνε τα λάστιχα του αυτοκινήτου που προσπαθεί να κινηθεί ανάποδα.

Κύριοι ξέρουμε ότι έχετε και είχατε μπροστά σας εκλογές και ήσασταν απασχολημένοι, αλλά επιτέλους ασχοληθείται και λίγο με τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής και δικαιολογείστε τη θέση την οποία σας επέλεξε ο λαός να είστε, πριν θρηνήσουμε κι άλλα θύματα.

Αφήστε για λίγο τα πανηγύρια και κάντε κάτι πριν χάσουμε κι άλλους άδικα.