Βασίλης Τσολακίδης: Ο Έβρος μπορεί και πρέπει να γίνει σημείο αναφοράς στην παραγωγή ποιοτικών τροφίμων

697
Βασίλης Τσολακίδης Υποψήφιος βουλευτής Έβρου με τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ
”Ο Έβρος μπορεί και πρέπει να γίνει σημείο αναφοράς στην παραγωγή ποιοτικών τροφίμων, με παραγωγική αυτάρκεια σε επίπεδο Νομού και εξωστρέφεια στις διεθνείς αγορές.
Σε μια περίοδο που οι διεθνείς τάσεις ζήτησης αγροτικών προϊόντων αναμένονται ανοδικές σε ποσοστά άνω του 80% μέχρι το 2050, ο Έβρος μπορεί να γίνει μια ζώνη οικολογικής και βιολογικής γεωργίας, μια ζώνη ελεύθερη από μεταλλαγμένα τρόφιμα.
Θέλουμε και μπορούμε ο Έβρος να παράγει τοπικά προϊόντα με έμφαση στην ποιότητα, στην υψηλή διατροφική αξία και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων του.”
Στην Λαϊκή Αγορά της Αλεξανδρούπολης ο Βασίλης Τσολακίδης
”Σήμερα βρέθηκα στη λαϊκή αγορά της Αλεξανδρούπολης κοντά στους συμπολίτες μας που μοναδική τους αγωνία ήταν να ψωνίζουν ακόμα πιο φθηνά τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης αλλά και εκφράζοντας το άγχος, κυρίως των συνταξιούχων, να μην δουν την σύνταξη τους να εξανεμίζεται από τις πρώτες κιόλας μέρες της πληρωμής τους.
Η ακρίβεια είναι το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της κοινωνίας. Παραγωγοί και καταναλωτές συμφωνούν για άλλη μια φορά.
Η κυβέρνηση του #ΣΥΡΙΖΑ τις πρώτες 50 μέρες θα φροντίσει άμεσα με μέτρα και παρεμβάσεις να προστατέψει τα εισοδήματα των χαμηλοσυνταξιούχων και των μικρομεσαίων στρωμάτων της κοινωνίας.”