Η Λένα Ζευγαρά πριν την πρεμιέρα της στο Voice Live Stage μιλάει στο inevros.gr

7870

1.Ποια είναι η Λένα μέσα από τα δικά σου μάτια ;

Είναι μια ευαίσθητη αλλά παράλληλα δυναμική γυναίκα που βλέπει κάθε εμπόδιο ως ένα ακόμα μάθημα
και προβληματισμό για το τι πήγε λάθος ώστε να μην επαναληφθεί έχοντας μονόδρομο την επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής μου!!Δεν τα παρατάω ευκολαααα!

2.Πότε ξεκίνησες τα πρώτα σου βήματα στην μουσική;

Το 2012 στα 20 μου!

3.Έχεις συνεργαστεί με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής;

Βέβαια είχα την τιμή να συνεργαστώ με αρκετούς αξιόλογους καλλιτέχνες κ κάποιοι από αυτούς ομολογώ πως παραμένουν φίλοι μου…συνεργασίες όπως Άγγελος Διονυσίου,Λένα Παπαδοπούλου,Μάκης Δημάκης,Δημήτρης Χρυσοχοίδης,Σταμάτης Γονίδης,Βασίλης Δήμας κ άλλοι …

 

4.Ποιο ήταν το πρώτο σου επαγγελματικό βήμα;

Τι μου θύμισες!!!Το πρώτο μαγαζί στο οποίο κράτησα μικρόφωνο και πήρα την πρώτη μου χρηματική αμοιβή ήταν μια ταβέρνα στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής..!!

5.Δισκογραφικά σε απολαύσαμε στο πρώτο σου κομμάτι με τίτλο “Θάλλασα η Αγάπη” ετοιμάζεις κάτι άλλο αυτό τον καιρό ;

Βέβαια.. Μέσα στους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσουμε το νέο μου κομμάτι σε συνεργασία με τον παραγωγό μου κ συνθέτη Μιχάλη Τουρατζίδη.

6.Ποια ήταν μέχρι τώρα η καλύτερη σου συνεργασία, ποια σου πρόσφερε τα περισσότερα;

Δε νομίζω ότι μπορώ να ξεχωρίσω κάποια γιατί για μένα ήταν όλες ένα ξεχωριστό ταξίδι με τις δικές του μοναδικές εμπειρίες …
7.Και έρχομαι στο τώρα “VOICE LIVE” στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον Βασίλη Μπατή και αρκετούς νέους τραγουδιστές , πές μας λίγα λόγια !

Είναι ένα σχήμα που θα συζητηθεί πολύ…Οφείλω να πω πως με το που μου έγινε η πρόταση δέχθηκα με χαρά για τους εξής δύο κύριους λόγους επιθυμούσα να επιστρέψω στην πόλη μου γιατί απείχα δυο χρόνια καθώς εργαζόμουν σε μαγαζιά της επαρχίας και ο δεύτερος είναι ότι λατρεύω ,πιστεύω το Βασιλη Μπατή ,ένα μοναδικό καλλιτέχνη με χρυσή ψυχή!Το voice live stage θα γίνει ο προορισμός όλων τον κατοίκων της πόλης κ όχι μόνο διότι έχει ένα σχήμα που απαρτίζεται από αξιόλογους καλλιτέχνες και ξεχωριστούς μουσικούς … Το πρόγραμμα που δημιούργησε ο μαέστρος Δημητρης Χατζικιδης,που αγαπώ κ εμπιστεύομαι χρόνια τώρα δεν μπορεί να τιτλοφορηθεί με τίποτα λιγότερο από το ΤΕΛΕΙΟ!Ας μην πω πολλά ελάτε και θα δείτε…!

8.Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να δημιουργείς φιλίες και σχέσεις μέσα σε μια απαιτητική δουλειά σαν την δική σου;

Δε θεωρώ ότι είναι δύσκολη η δημιουργία είτε φιλικής είτε ερωτικής σχέσης λόγω χώρου …Αν είσαι αληθινός και δείχνεις την αγάπη σου στον άνθρωπό σου είτε στο φίλο σου δε θα αποτελέσει πρόβλημα ο τόπος εργασίας … Μ αρέσει οι φίλοι μου κ ο άνθρωπός μου να με στηρίζουν με όλο τους το είναι κ να ναι πλάι μου τόσο στην επιτυχία όσο κ στα δύσκολα της ζωής… Αγαπώ δυνατά κ αληθινά ,συγχωρώ μα απομακρύνομαι από ανθρώπους που μ έβλαψαν και ζητώ απ το θεό να τους έχει καλά!
9.Πως σε Φαντάζεσαι στο Άμεσο Μέλλον…;

Μ αρέσει να ζω το παρόν στο φουλ και τα όνειρα μου για το Μέλλον να τα κρατώ μόνο για μένα ….

10.Τι σημαίνει ο έρωτας για εσένα; Σου δίνει ώθηση ή σε αποδιοργανώνει;

Ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε … χαχα! Μου αρέσω όταν είμαι ερωτευμένη ,γίνομαι πιο τρελή, πιο ευαίσθητη και θέλω να τον ζω στα κόκκινα τον έρωτα ..Όταν ερωτεύομαι γεμίζω και νιώθω πως αγαπώ όλο τον κόσμο , μπορώ ν σου πω πως γίνομαι πιο δημιουργική στη δουλειά μου … Δεν έχω ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή μου..Ο έρωτας είναι ένα απο τα πιο όμορφα συναισθήματα γι αυτό κ σπάνια τον αισθάνεσαι… Όταν ερωτευτώ ξανά θα σου πω περισσότερα χαχαχα…!

11.Κάπου εδώ σε αποχαιρετώ και σε ευχαριστώ για αυτή την πολύ όμορφη κουβέντα μας.. μια ευχή για Σένα και μια για τους Αναγνώστες μας !

Εύχομαι να χουμε έναν δυνατό χειμώνα γεμάτο νέες μουσικές εμπειρίες και άφθονη διασκέδαση για όλους εσάς που με στηρίζεται με την αγάπη σας!! Ευχαριστώ πολύ !!