Το καφενείο “Η Νίψα” στην Αλεξανδρούπολη, ανανεώθηκε και μας ξανασυστήνεται!

  6193

  Το παραδοσιακό καφενείο ” Η Νίψα” στην Αλεξανδρούπολη άνοιξε τους ορίζοντες του και με το ανανεωμένο μενού του, μας ξανασυστήνεται

  Η παραδοσιακή μορφή του καφενείου παραμένει αναλοίωτη αφού έτσι άντεξε στο χρόνο και δεν υπάρχει κανένας λόγος ν΄αλλάξει. Η οικογενειακή επιχείρηση παντρεύει πλέον το φρέσκο αέρα και την ενέργεια του υιού Κυριάκου με τη γνώση και την εμπειρία του πατέρα.

  Το μενού εμπλουτίζεται συνέχεια, με τελευταίες “αφίξεις”, τις πεντανόστιμες παραδοσιακές ποικιλίες από ντόπια κρέατα, προσεκτικά μαγειρεμένες και προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις ενός σύγχρονου καφενείου. Φρέσκες σαλάτες και συνοδευτικά μπήκαν και αυτά στο χορταστικό μενού. Όλα τα παραπάνω εννοείται, σε λογικότατες τιμές! 

  Πεντανόστιμη τηγανιά σε συνδυασμό με ντόπιο τσίπουρο Νίψας !!!

  Η κάβα του καφενείου είναι πάντα πλήρης και καλύπτει κάθε απαίτηση σε καφέδες (cappuccino και freddo από κόκκους  καφέ εξαιρετικής ποιότητας 98% arabica ) και οινοπνευματώδη. Επίσης σε πολύ καλές τιμές!

  Ο χώρος είναι πεντακάθαρος και αερίζεται κατάλληλα, ενώ υπάρχει η επιλογή να κάτσεις στα τραπεζάκια εκτός του καφενείου για να “κόψεις” και λίγη κίνηση, καιρού επιτρέποντος!

  Ακόμα και οι θαμώνες λες και είναι βαλτοί να αποδείξουν στον επισκέπτη που μπήκε για πρώτη φορά στη “Νίψα” πως…. θα περάσει καλά!

  Πειράγματα κάθε περιεχομένου, πολιτικά, ποδοσφαιρικά και όλες οι “καφενειακές” κουβέντες γίνονται σε πολύ ευχάριστο τόνο. Από τις κόντρες των ταβλαδόρων σε “επιστημονικές” παρτίδες ξερής, μέχρι να κάνουμε κερκίδα στους αγώνες της ημέρας αφού μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες της αρεσκείας σας στα συνδρομητικά κανάλια που διαθέτει το καφενείο.

  Οπότε ποιός ο λόγος να αφήσουμε την παρτίδα στη μέση;

  To service γίνεται ταχύτατα και η ευχάριστη φυσιογνωμία του Κυριάκου σε συνδυασμό με τη φιλόξενη συμπεριφορά του, σε προδιαθέτει ευχάριστα να παραμείνεις πολλές ώρες στο καφενείο. Αυτή είναι και η φιλοσοφία εξ΄άλλου ενός καφενείου. Να περάσεις ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σου μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας.

  Τι άλλο θέλετε λοιπόν για μια ξεχωριστή έξοδο από την καθημερινότητα;

  Εμείς ξέρουμε τι θέλετε. Καφενείο “Η Νίψα” λοιπόν. Στην Αλεξανδρούπολη!

  Τηλ. Επικοινωνίας:  2551400189

  Βενιζέλου 4, Αλεξανδρούπολη