Με ένα T-Shirt της Teesney δεν περνάς ποτέ απαρατήρητος !!!

  3908
  Εδώ και περίπου μια δεκαετία (από το 2010) η Teesney.com φροντίζει το καθημερινό μας λουκ. Μία ιδέα που έγινε πράξη και φροντίζει να επιβεβαιώνει πως μας είναι απαραίτητη σε κάθε μας έξοδο !!!
  Οι άνθρωποι της Teesney είναι πραγματικά μία ανεξάντλητη πηγή ιδεών, σχεδιάζοντας για εμάς, καθημερινά νέα cartoon και art σχέδια για να επιλέγουμε αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητα μας και να το κάνουμε στάμπα από μελάνι.
  Πηγή έμπνευσης ;;; Τα πάντα…
  Από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας (κλιματική αλλαγή κλπ), την παγκοσμιοποίηση αλλά και την κονσερβοποίηση των ανθρώπινων εγκεφάλων !!!
  Δίνοντας  στον καθένα την ευκαιρία να περάσει το δικό του μήνυμα μέσα από τα μοναδικά της σχέδια τα οποία και εκτυπώνονται ψηφιακά… παντού (μπλουζάκια, φούτερ,κούπες, σουβέρ, mousepad, μαξιλάρια, πάνινες τσάντες, καπέλα) ή να στείλει τα δικά του σχέδια και να φτιάξει τα δικά του custom προϊόντα !!!
  Και να μην ξεχνάμε τα υπέροχα σετ για ζευγάρια, τα καλύτερα δώρα για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο, αλλά και τα σετ για οικογένειες, για γονείς με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ!
  Κάνε την παραγγελία σου τώρα με ένα κλικ !!!