FOOD EXPO 2024: Τρεις επιχειρήσεις από τον Έβρο / Εβροφάρμα, Άρδας, Οικοτεχνία Πορτοκαλλίδη

1465

Τρεις επιχειρήσεις τροφίμων από τον Νομό Έβρου συμμετέχουν στην FOOD EXPO 2024.

Πρόκειται για τις επιχειρήσεις, Εβροφάρμα Βιομηχανία Γάλακτος, Άρδας Φρόστ ΑΕ Παραγωγή Λαχανικών και η Οικοτεχνία Πορτοκαλλίδη.

H FOOD EXPO 2024, θα παρουσιάσει από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου, τάσεις και καινοτομίες που διαμορφώνουν το αύριο του κλάδου των Τροφίμων & Ποτών.

 

Η FOOD EXPO εδώ και 10 χρόνια αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το δυναμικό κλάδο τροφίμων και ποτών της χώρας μας και συμβάλλει καθοριστικά στην ισχυροποίηση της θέσης τους στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Οι παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις του κλάδου έχουν αποκτήσει το δικό τους σημείο συνάντησης με τους πιο δυναμικούς επιχειρηματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Φιλοξενίας και της Μαζικής Εστίασης, από κάθε γωνιά της Ελλάδος. Παράλληλα, προσελκύοντας κάθε χρόνο πάνω από 2.000 διεθνείς αγοραστές προσφέρει ουσιαστικές εξαγωγικές δυνατότητες στις εταιρίες που συμμετέχουν. Στη FOOD EXPO 2024, 1.300 ηγέτες της ελληνικής και παγκόσμιας βιομηχανίας F&B, θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, δημιουργώντας την πιο αξιόπιστη αγορά στον παγκόσμιο κόσμο τροφίμων, για πελάτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.