Αλεξανδρούπολη: Πανελλαδικό Πρωτάθλημα U.M.L. (Unknown Mission League)!!!

534
Σήμερα συνδιοργανώσαμε μαζί με τον HERO Hellenic Educational Robotics Organization το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα U.M.L. (Unknown Mission League)!!!
✌️Η εμπειρία απίστευτη!!!
✌️Η αποστολή εξαιρετική, με πολλούς παράγοντες να παίζουν το ρόλο τους!!! Τα παιδιά έπρεπε να κουβαλήσουν ένα μπουκάλι χυμού 330 ml πάνω από μια γέφυρα που έπρεπε να κατασκευάσουν οι ίδιοι!!!
✌️Η αδρεναλίνη των παιδιών στο έπακρο!
✌️Τα συναισθήματα ανάμεικτα!
✌️Τα παιδιά το απόλαυσαν!
✌️Οι διακρίσεις πολλές!!!
🫶Ευχαριστούμε πολύ τον HERO Hellenic Educational Robotics Organization για τη δυνατότητα να συμμετάσχουν τα παιδιά σε έναν τέτοιο διαγωνισμό και να μπορούν να πάρουν εισιτήρια για Παγκόσμιους Διαγωνισμούς!!!
🫶Ευχαριστούμε πολύ όλους τους Εθελοντές που αφιέρωσαν το χρόνο τους και τη διάθεσή τους, στα παιδιά που αγωνίζονταν!
🫶Ευχαριστούμε πολύ τον χορηγό μας IKTEO Evros Control που διασφάλισε στα παιδιά και τους εθελοντές νερά, σνακ, φαγητό, γλυκάκι!!!
🫶Ευχαριστούμε πολύ την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (παράρτημα Έβρου) που ήταν κοντά μας ώστε να μην πάθει κανένα παιδί τίποτα!!!
🫶Ευχαριστούμε πολύ το Εμπορικο Επιμελητηριο Εβρου για την παραχώρηση του χώρου!!!
🫶Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς των παιδιών που βοήθησαν σε όλες τις διαδικασίες και ήταν πολύ συνεργάσιμοι!
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που όλα τα παιδιά, αντιμετώπισαν την πίεση του χρόνου, το άγχος, την καταβολή και νίκησαν. Πέτυχαν να κατασκευάσουν ρομπότ, να λύσουν κάποια κομμάτια της αποστολής και να ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο!!! Χαιρόμαστε που έχουμε επιτυχόντες σε πανελλαδικό επίπεδο που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες!!!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά απ΄ όλα τα σημεία της Ελλάδας που διεξήχθη ο διαγωνισμός αυτός!!!
Μπράβο, μπράβο μπράβο!!!!