Δημόσιο – ΟΤΑ: Ανακοινώθηκε το 1ο Τεστ Δεξιοτήτων στην Ελλάδα

1196
Ανακοινώθηκε το 1ο Τεστ Δεξιοτήτων για υπαλλήλους και στελέχη σε όλο το δημόσιο και τους ΟΤΑ (Ύλη, ενότητες εξέτασης, Αξιολόγηση, τεστ προσομοίωσης)

Μετά τη νόμο Κεραμέως για ένταξη τεστ δεξιοτήτων σε όλο το δημόσιο ανακοινώνεται  το 1ο Τεστ Δεξιοτήτων σε όλη την Ελλάδα για υπαλλήλους και στελέχη στο Δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα και στους ΟΤΑ.

Το τοπίο αλλάζει εντελώς καθώς πλέον είναι απαραίτητο το Τεστ δεξιοτήτων για τις προαγωγές στο δημόσιο.

Τεστ Δεξιοτήτων σε όλο το Δημόσιο (Βγαίνουν οι πρώτες προκηρύξεις υπό τον ΑΣΕΠ (ύλη – ενότητες – εξέταση)

Ήδη η πρώτη προκήρυξη έχει βγει για τον Διαγωνισμό Τεστ Δεξιοτήτων. Αφορά την κάλυψη 152 θέσεων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών σε 95 νοσοκομεία, στο σύνολο των επτά υγειονομικών περιφερειών της χώρας (Αττικής, Πειραιώς-Αιγαίου, Μακεδονίας, Μακεδονίας-Θράκης, Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος, Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων-Ηπείρου-Δυτικής Ελλάδος και Κρήτης).

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Παντού Τεστ Δεξιοτήτων μέσω Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ

Η διαδικασία επιλογής όλων των προϊσταμένων στο Δημόσιο θα πραγματοποιείται με δημόσιο Τεστ Δεξιοτήτων σε γραπτό διαγωνισμό δεξιοτήτων υπό το ΑΣΕΠ αναφέρει η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.

Ανακοινώθηκε 1ο Τεστ Δεξιοτήτων (Όλη η ύλη, ενότητες εξέτασης, βίντεο μαθήματα, Τεστ προσομοίωσης)

Ανακοινώθηκε από την goLearn το εξ αποστάσεως 1ο στην Ελλάδα Τεστ Δεξιοτήτων που τελεί υπό την εποπτεία ομ. καθηγητή δημόσιου Πανεπιστημίου.

Το τεστ περιλαμβάνει όλη την ύλη στην οποία θα εξετάζονται οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Η προετοιμασία του 1ου Τεστ Δεξιοτήτων είναι ασύγχρονη. Δηλαδή ο υποψήφιος θα διαβάζει αυτός όποτε θέλει!

Πάνω από 70.000 δημόσιοι υπάλληλοι στην goLearn κάθε χρόνο

Ο εκπαιδευτκός οργανισμός goLearn είναι ο μεγαλύτερος φορέας προετοιμασίας και μοριοδότησης ενηλίκων για το δημόσιο. Προετοιμάζει και μοριοδοτεί πάνω από 70.000 δημόσιους υπαλλήλους το χρόνο.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το 1ο Τεστ Δεξιοτήτων στο δημόσιο (Αιτήσεις έως 12 Φεβρουαρίου)