ΕΠΕΙΓΟΝ: Βοήθησε τώρα

596

Κάντε το πιο πολύτιμο δώρο από όλα αυτές τις εορταστικές μέρες

Αυτές τις εορταστικές για όλους μας ημέρες, υπάρχουν παιδιά  που δεν έχουν τη ζεστασιά, την αγάπη και τη χαρά που πρέπει να βιώνει κάθε παιδί αυτή την εποχή του χρόνου.

 

Πολλά  παιδιά βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους και κάποια από αυτά χωρίς την οικογένεια τους  έχοντας διαφύγει από ένα βίαιο πόλεμο στη χώρα τους όμως υπάρχουν πολλά που παραμένουν εκεί και γίνονται θύματα  εμπόλεμων συγκρούσεων.

Άλλα παιδιά βιώνουν την βία και την κακοποίηση στο σπίτι, στο σχολείο, στη γειτονιά, στο διαδίκτυο.

Ένα είναι σίγουρο ότι χρειάζονται τη βοήθειά σας.

Σε εμπόλεμες συγκρούσεις και καταστροφές, τα παιδιά είναι τα μεγαλύτερα θύματα και  υποφέρουν περισσότερο. Σε καταστάσεις έκτακτης ανθρωπιστικής ανάγκης τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε ασθένειες, υποσιτισμό αλλά και πιθανότητα έκθεσης τους σε κάποια μορφής βία.

Το χάος και η ανασφάλεια του πολέμου απειλεί ή καταστρέφει την πρόσβαση των παιδιών σε τροφή, στέγη, κοινωνική υποστήριξη και υγειονομική περίθαλψη. Η UNICEF εστιάζει σε αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους με ουσιαστικές παρεμβάσεις που απαιτούνται για την προστασία τους, για την επιβίωση τους και για την διασφάλιση των δικαιωμάτων κάθε παιδιού όπου και αν αυτό βρίσκεται.

Η υποστήριξη σας διασφαλίζει ένα καλύτερο αύριο για κάθε παιδί όπου και αν αυτό βρίσκεται. 

Η UNICEF εργάζεται επίσης για να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ της ανθρωπιστικής δράσης και του αναπτυξιακού έργου. Η παρουσία μας σε πολλές χώρες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, παρέχει μια συνεχή υποστήριξη στις κοινότητες. Για παράδειγμα, η αποκατάσταση και η αν

αβάθμιση των συστημάτων ύδρευσης και αποχέτευσης εξυπηρετούν ευάλωτα νοικοκυριά τόσο στην άμεση κρίση όσο και μακροπρόθεσμα.

Με την γενναιοδωρία σας μπορούμε να προσφέρουμε επείγουσα και σωτήρια βοήθεια σε κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη.

 

https://help.unicef.org/give-most-precious-gift-all-christmas?language=el&utm_source=facebook&utm_medium=paid_social&utm_campaign=Christmas_DEC23&utm_content=Test_13&fbclid=IwAR0LgjoTAWZufNAL5Jq86SNtPzBZwjXsGjtgpRVBJnGflLHEETGeQDTFD3o

https://www.unicef.org/greece/aia_endviolence