Κασσελάκης κατά κυβερνητικής φοροκαταιγίδας – «Έρχονται 1,63 δισ. επιπλέον φόροι το 2024»

502

Yπέρ «ενός δίκαιου και σταθερού φορολογικού συστήματος» τάχθηκε την Κυριακή (26/11) o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας πως ο προϋπολογισμός του 2024 που κατατέθηκε από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, περιλαμβάνει 1,63 δισ. επιπλέον φόρους για τους πολίτες σε σχέση με το 2023.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή του στο Χ (πρώην twitter), ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε: «2024: 1,63 δισ. επιπλέον φόροι για τους πολίτες. Θέλουμε – και θα εργαστούμε γι’ αυτό – ένα δίκαιο, σταθερό φορολογικό σύστημα. Χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις κάθε τρεις και λίγο για τον πολίτη. Γίνετε κομμάτι της προσπάθειας για μια Σύγχρονη Αριστερά. Γραφτείτε σήμερα στο https://isyriza.gr».

Μάλιστα, ο ίδιος επισύναψε στην δημοσίευσή του και ένα βίντεο για επιδόματα με πενιχρές υποσχέσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και τα όσα ανακόλουθα έλεγε, το 2018, στη Βουλή ως – τότε – αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίυτευσης, κατηγορώντας την – τότε – κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για επιδοματική πολιτική.