Το ματς της μέρας στο Βελιγράδι

1043

Η τρίτη αγωνιστική της Euroleague, ολοκληρώνεται σήμερα με το ματς της μέρας να διεξάγεται στο Βελιγράδι. Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Μονακό στην έδρα του, με σκοπό την δεύτερη νίκη του. 

Οι Σέρβοι  ξεκίνησαν με νίκη στην σεζόν, απέναντι στη Βιλερμπάν. Με πρωταγωνιστές τους Νεϊπίερ, Γκιεντράιτις και Σιμόνοβιτς, δεν δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και πήραν τη νίκη. Με την Ζαλγκίρις τα βρήκαν «σκούρα», στην κατάμεστη «Zalgirio Arena». Μόνο οι Τεόντοσιτς και Μίτροβιτς κατάφεραν να ξεχωρίσουν στην Λιθουανία, στην ήττα με 79-74 από της Ζαλγκίρις. Ο Ερυθρός έχει καλό ρόστερ για τα δεδομένα του και στοχεύει κυρίως στις θέσεις 7-10. Έχει το υλικό πάντως, για να ελπίζει στην επιστροφή του στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Στα προγνωστικά ως φαβορί, χαρακτηρίζονται οι Σέρβοι.

Η Μονακό έκανε δύο συνεχόμενες ήττες και ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο στη σεζόν. Με την Ισπανία στην Βαλένθια, έχασε στο τέλος του παιχνιδιού. Την προηγούμενη αγωνιστική, διασύρθηκε από την Βίρτους Μπολόνια στο «Πριγκιπάτο», με τελικό σκορ 59-83. Τέτοια κακή εμφάνιση δεν την περίμενε κανείς, από την στιγμή που η ομάδα του Ομπράντοβιτς έχει θέσει αρκετά υψηλούς στόχους. Στην Σερβία είναι αναγκαία η αντίδραση της Μονακό, για να μην βρεθεί στο 0-3.

Στοιχηματικά, μπορούμε να επιλέξουμε τον άσο της ομάδας του Βελιγραδίου, με χάντικαπ -3.5 στο 1.91.