ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ: Μήνυμα αλλαγής στο Δήμο Ορεστιάδας

881
ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ!
Στις 8 Οκτωβρίου οι δημότισσες και οι δημότες του Δήμου Ορεστιάδας έδωσαν ένα βροντερό μήνυμα αλλαγής στη σκυτάλη του Δήμου! Πέντε από τις έξι υποψήφιες παρατάξεις διεκδίκησαν δυναμικά την ανανέωση του Δήμου και οι πολίτες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, έδειξαν ότι η ανάγκη για αλλαγή, η ανάγκη για νέα πρόσωπα, η ανάγκη για νέες ιδέες και αξίες είναι ισχυρότερη από ποτέ! Έδειξαν ακόμα ότι εμπιστεύονται την παράταξή μας για να ηγηθεί στην προσπάθεια να αλλάξουμε τη πορεία του Δήμου και να κάνουμε την Ορεστιάδα και τα χωριά μας Νέα Ξανά!
Ευχαριστούμε όλες και όλους τους συνδημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους! Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του επικεφαλής μας, Διαμαντή Παπαδόπουλου, αλλά και στην μεγάλη μας ομάδα των 195 δημοτικών συμβούλων, όλοι ίσοι μεταξύ ίσων!
Μετά από 9 χρόνια, ήρθε η ώρα ο Δήμος να γυρίσει σελίδα, να ανακτήσει την ελπίδα του και να κοιτάξει το μέλλον! Σε αυτό τον τόπο δεν είμαστε πολλοί και, όσοι είμαστε, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Καλούμε όλους τους συνδημότες μας που αισθάνονται την ανάγκη για ανανέωση να συνταχθούν μαζί μας για να καταφέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πάμε το Δήμο όχι ένα, αλλά πολλά βήματα μπροστά!
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ