Αποθεώθηκε ο γηραιότερος υποψήφιος τοπικός σύμβουλος της Ελλάδας

1655

Αποθεώθηκε ο γηραιότερος υποψήφιος τοπικός σύμβουλος της Ελλάδας λαϊκός ποιητής κυρ-Στέλιος Ντουρανίδης, που σε ηλικία 94 ετών στηρίζει το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου Ορεστιάδας Σάκη Παπανδρέου!

Αδιαμφισβήτητα μετά τον υποψήφιο δήμαρχο Ορεστιάδας Ορεστιάδας με τον συνδυασμό “Είναι στο χέρι μας” Σάκη Παπανδρέου ο λαϊκός ποιητής κυρ-Στέλιος Ντουρανίδης έκλεψε την παράσταση και το χειροκρότημα στην κεντρική ομιλία της παράταξης! Ο κυρ-Στέλιος Ντουρανίδης ίσως είναι και ο γηραιότερος υποψήφιος τοπικός σύμβουλος σε όλη την Ελλάδα και το παράδειγμα του αποκτάει ιδιαίτερα αξία για την περιφέρεια μας που έχει καταστεί συνώνυμο της δημογραφικής και πληθυσμιακής κατάρρευσης και μας εκπέμπει επείγον SOS για μια άλλη πορεία και ανασυγκρότηση της υπαίθρου! Ο κυρ-Στέλιος Ντουρανίδης είναι μια έκφραση της σοφίας των ανθρώπων της υπαίθρου,που δεν σταματάνε να αγωνίζονται για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον! Περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη το παράδειγμα και το πρότυπο του σε μια περίοδο που όλα δείχνουν να πηγαίνουν προς το χειρότερο! “Είναι στο χέρι μας” να αλλάξουμε πορεία! Ο κυρ-Στέλιος μας διδάσκει με το παράδειγμα του αλλά κι όπως είπε φεύγοντας από την εκδήλωση για να τον πάμε στο Σπήλαιο,”γηράσκω αεί διδασκόμενος”! Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου!

Σταύρος Παπαθανάκης

https://voreasmagazin.blogspot.com/2023/10/94_5.html?spref=fb&fbclid=IwAR11CFqIWtdL8Ti2s5TkR7hEMcBCjisAa0hroD3H5FKhC3hzjJZ8c4zmejQ