Μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία για την Αλεξανδρούπολη

3127

 

Την περασμένη εβδομάδα, το δίκτυο DIGI-INCLUSION (με επικεφαλής το @TAG) έκανε τα πρώτα του βήματα κατά τη διάρκεια του Θερινού Πανεπιστημίου URBACT στο Malmö (Σουηδία), μια εκδήλωση οικοδόμησης ικανοτήτων αφιερωμένη στους εκπροσώπους της πόλης από όλη την Ευρώπη που συμμετέχουν στα Δίκτυα Σχεδιασμού Δράσης (URBACT).
460 συμμετέχοντες
Έρχεται από 256 συνεργάτες της πόλης
Εκπροσωπώντας 30 χώρες
📚 30 Δίκτυα Σχεδιασμού Δράσεων
Οι εταίροι του έργου DIGI-INCLUSION (PPP): Αλεξανδρούπολη, Γκντανσκ, Ιάσιο, Jelgava, Torres Vedras, η περιφέρεια Zenica-Doboj Canton, ο αναπτυξιακός οργανισμός της C ôte d’Opale και η περιφερειακή εσωτερική κοινωνία της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης Emilia Romagna και ο Lead Partner (Mollet del Vallès) συνεργάζονται για να εντοπίσουν τις και επιπτώσεις του ψηφιακού αποκλεισμού. Επιπλέον, το δίκτυο εντοπίζει ενδιαφερόμενους φορείς που θα βοηθήσουν όλους τους PP να μειώσουν τον ψηφιακό αποκλεισμό στις πόλεις μας.
Ήταν μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία για τις πόλεις μας να μάθουν από εργαλεία και μεθοδολογίες URBACT όπως «Το δέντρο του προβλήματος», «η εφημερίδα του αύριο» και ο «χάρτης οικοσυστήματος των ενδιαφερόμενων μερών».
Σε ευχαριστώ URBACT για αυτή την εκπληκτική και πολύτιμη εμπειρία!