Σε ποιο μέρος της χώρας «ανακηρύχθηκε» ήδη ο επόμενος Δήμαρχος

1528

Με αντίπαλο …τον εαυτό του κατεβαίνει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Δήμαρχος Λειψών.

Νικητής άνευ αγώνα ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος, αφού όπως ανέφερε σε ανάρτηση του δεν κατατέθηκε άλλη υποψηφιότητα στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Δήμαρχος Λειψών ανέφερε σε ανάρτηση του:

«Στις 31 Αυγούστου ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Οκτωβρίου. Για τρίτη συνεχή εκλογική αναμέτρηση (2014, 2019, 2023) στο Δήμο Λειψών δεν θα υπάρχει αντίπαλος απέναντι στον συνδυασμό μας.

Το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για την παραγωγική μας πορεία εννέα ετών. Μια πορεία που είναι αποτέλεσμα προσωπικών μου προσπαθειών μαζί κυρίως με την καθοριστική συμβολή των μελών του δημοτικού συμβουλίου που κλήθηκαν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας, υπό συνθήκες που πολλές φορές ήταν αντίξοες και εξαιρετικά δύσκολες.

Όσο όμως και να μας χαροποιεί το γεγονός της μοναδικής υποψηφιότητας του συνδυασμού μας, άλλο τόσο μας γεμίζει ακόμη περισσότερες ευθύνες. Αισθανόμαστε πιο έντονη την ανάγκη να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και της μεγάλης εμπιστοσύνης που συνεχίζετε να μας δείχνετε. Χωρίς αμφιβολία μέσα στα εννιά αυτά χρόνια έγιναν έργα, δράσεις και πολλές αλλαγές προς το καλύτερο. «Δεν επαναπαυόμαστε όμως στις δάφνες μας», ούτε ισχυριζόμαστε πως είμαστε αυθεντίες ή αλάνθαστοι.

Αν κάτι μάθαμε καλά αυτά τα χρόνια είναι να εντοπίζουμε άμεσα τις στρεβλώσεις και να προβαίνουμε με γρήγορα αντανακλαστικά στις απαραίτητες διορθώσεις.

Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μας θα αποτελέσει το έναυσμα για να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια με περισσότερο πάθος και ενέργεια και να γίνουμε καλύτεροι μέσα από μια νέα και δυνατή ομάδα!

Για τον λόγο αυτό, έχω την τιμή να σας παρουσιάσω το νέο μας ψηφοδέλτιο που αποτελείται από δεκαεπτά άτομα, οκτώ γυναίκες και εννέα άνδρες, εκ των οποίων τα έντεκα είναι νέα πρόσωπα και τα έξι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι. Όλοι τους είναι μοναδικοί και ο καθένας ξεχωριστά με κάνει πολύ περήφανο. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για τη στήριξη και τους εύχομαι καλή επιτυχία»!

Σε ποιο μέρος της χώρας «ανακηρύχθηκε» ήδη ο επόμενος Δήμαρχος