Παρασκευάς Πατσουρίδης: Δηλώνω “παρών” ως ενεργός πολίτης

1239
ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΠΑΤΣΟΥΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2023
Αγαπητοί/ές συνδημότες και συνδημότισσες
Στις 8 Οκτωβρίου 2023 θα κληθούμε να επιλέξουμε τη νέα δημοτική αρχή που θα αναλάβει τη διοίκηση του δήμου Διδυμοτείχου για την περίοδο 2024-2028.
Η απόφαση του καθενός μας και η ψήφος μας είναι αυτή που θα καθορίσει το μέλλον του τόπου μας. Σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη κατά την οποία καλούμαστε να στηρίξουμε όλους τους κατοίκους, προκειμένου να σταματήσει ή να περιοριστεί η δημογραφική κατάρρευση του Βορείου Έβρου .
Ο καθένας μας γνωρίζει πρόσωπα , γεγονότα και το παρελθόν του κάθε υποψηφίου και οφείλει να επιλέξει τους πλέον κατάλληλους άνδρες και γυναίκες που θα συμμετέχουν στο νέο δημοτικό συμβούλιο.
Επιπλέον , οφείλουμε να επιλέξουμε με κριτήριο το ήθος , την αγωνιστικότητα και την αποτελεσματικότητα , στοιχεία που πρέπει να διακρίνουν τον δήμαρχο και όλους τους συμβούλους σε όλη την διάρκεια της θητείας τους , οι οποίοι θα λειτουργούν με αποκλειστικό γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου , την εξυγίανση της παθογένειας και την εξωστρέφεια του Διδυμοτείχου .
Φίλοι συνδημότες και συνδημότισσες , ως πρώην δήμαρχος και επικεφαλής μιας δημοτικής παράταξης που άφησε ανεξίτηλο στίγμα και λειτούργησε ως εφαλτήριο προοπτικής και ανάδειξης του τόπου μας , σας ευχαριστώ θερμά εκ βάθους καρδιάς για την μέχρι τώρα υποστήριξη σας.
Έχω αποδεσμεύσει τους στενούς μου συνεργάτες , όλους όσοι με τίμησαν ως Δημοτικοί Σύμβουλοι ή ως απλοί ψηφοφόροι , συνιστώντας να πράξουν κατά βούληση .
Το εγχείρημα για την ανάπτυξη του Διδυμοτείχου δεν αποτελεί υπόθεση μόνον του δημοτικού συμβουλίου . Απεδείχθη πως αυτό δεν αρκεί . Πρέπει να συμμετέχουμε όλοι , ο καθένας σύμφωνα με τις δυνατότητες , τα όνειρα του και τις ιδέες του. Και σε αυτή την κοινή προσπάθεια , δηλώνω <<παρών>> ως ενεργός πολίτης για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής σε όσους επιμένουν να διαβιούν , να εργάζονται και να υπηρετούν τον τόπο μας .
Παρασκευάς Πατσουρίδης, πρώην Δήμαρχος Διδυμοτείχου