Δήμαρχος πέταγε απορρίμματα και κόπρανα ζώων στο σπίτι υποψήφιου αντιπάλου του!

1200

Σε απίστευτες χυδαιότητες και αδιανόητες ενέργειες που προσβάλουν τον θεσμό της αυτοδιοίκησης αλλά και της ανθρώπινης φύσης, προέβη ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος έναντι του συνυποψήφιου τους στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, Δημήτρη Ορφανού.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος πέταγε σε καθημερινή βάση για περισσότερο από ένα μήνα, σακούλες στην οικία του αντιπάλου του, που περιείχαν γκαζάκια με εύφλεκτο υλικό, σκουπίδια καθημερινής χρήσης, χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας, ακαθαρσίες και περιττώματα ζώων.

Οι αποκαλύψεις ήρθαν στο φως  της δημοσιότητας μετά την προσφυγή του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου την Παρασκευή, με την κατάθεση σχετικού βίντεο που δείχνει καρέ – καρέ τις ανεπίτρεπτες πράξεις του δημάρχου. Ο Δημήτρης Ορφανός προσέφυγε την Παρασκευή στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου με τη συνοδεία σχετικού οπτικοακουστικού υλικού ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου.

Η αίτηση του Δημήτρη Ορφανού για ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του απερχόμενου δημάρχου αναμένεται να εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ αναμένεται και η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς.

Ομολόγησε τα αίσχη του, ο δήμαρχος!

Μετά τη γνωστοποίηση της καταγγελίας του Δημήτρη Ορφανού, ο Δημήτρης Κωστούρος προέβη στην ομολογία της πράξης του, επιχειρώντας να τις αποδώσει σε δήθεν συκοφαντίες και ύβρεις. Στην ομολογία του ο Δημήτρης Κωστούρος αναφέρεται ότι έκανε την ενέργεια αυτή μία φορά, ενώ καταγγέλλεται πως προχωρούσε σε αυτήν κατ’ επανάληψη, σχεδόν κάθε μέρα εδώ και περισσότερο από ένα μήνα.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Κωστούρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου. Δεν απάντησα , δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στην δικαιοσύνη, όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις. Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα , να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού. Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης. Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, τώρα ακόμα πιο δυνατά!».

Πρώην δήμαρχος Ναυπλίου: Να παραιτηθεί ο Κωστούρος

Ο πρώην Δήμαρχος Ναυπλιέων Παναγιώτης Αναγνωσταράς με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης βάλλει κατά του Δημήτρη Κωστούρου, κατηγορώντας τον πως έστειλε απειλητικά σημειώματα και πέταξε σκουπίδια και κόπρανα στην πόρτα αντιπάλου του.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Αναγνωσταρά:

«Ντροπή και μόνο ντροπή μπορούμε να αισθανόμαστε ως δημότες Ναυπλίου!!!

Ο Δήμαρχος της πρώτης πρωτεύουσας του νεότερου Ελληνικού κράτους να καταφεύγει σε τέτοιες ενέργειες κατά αντιπάλου του, υποψηφίου δημάρχου!

Απειλητικά σημειώματα, σκουπίδια και κόπρανα ζώων πετούσε στην πόρτα του αντιπάλου του!

Ποιος???? Ένας εν ενεργεία Δήμαρχος. Ο Δήμαρχος μας!

Πόση κατηφόρα ακόμα και εξευτελισμός.

Η αλλαζονεια, οι απειλες, οι τραμπουκισμοι και εκβιασμοι κατά δημοτών και υποψηφιων φέρνουν τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Τον εξευτελισμό και την απώλεια της υστεροφημίας.

Να παραιτηθεί τώρα!!!! Προσβάλει έναν ολόκληρο ιστορικό δήμο.

Δεν μας αξίζει ένας τέτοιος Δήμαρχος.»

https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/dimarchos-petage-aporrimmata-kai-koprana-sto-spiti-ypopsifioy-antipaloy-toy/