Να δεις που θα γίνει σίριαλ με τίτλο: ” Η Εξαφάνιση των κάδων”- Απάντηση Σταυράκογλου

1494

 

Να δεις που θα γίνει σίριαλ το θέμα με τους ”εξαφανισμένους κάδους” στην Αλεξανδρούπολη…με πρωταγωνιστές τους υποψηφίους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους για τον δήμο Αλεξανδρούπολης.

Πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια των δημοτικών παρατάξεων που θα διεκδικήσουν τον δήμο Αλεξανδρούπολης στις επερχόμενες εκλογές που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο.

Σειρά πήρε ο συνδυασμός ”ΑΡΧΗ” του Σταύρου Σταυράκογλου που απαντάει στον Αντιδήμαρχο Κυκλικής οικονομίας Ηλία Δαστερίδη.

Είχε προηγηθεί απάντηση του πρώην Δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

Με μια ανακοίνωση απαντά ο υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη ¨ΑΡΧΗ¨ Σταύρος Σταυράκογλου, στις κατηγορίες του αντιδημάρχου καθαριότητας Ηλία Δαστερίδη, για εξαφανισμένους κάδους απορριμμάτων από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Τι δήλωσε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας:

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ηλίας Δαστερίδης, επισημαίνει ότι συνολικά 11 κάδοι που “εξαφανίστηκαν”, είχαν ως αποτέλεσμα την αρχή του προεκλογικού αγώνα βάζοντας τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας καθαριότητας σε κίνδυνο.

 

Δημότες και εργαζόμενοι δηλώνουμε κατά τέτοιων πρακτικών και συμπεριφορών μίσους και συκοφαντίας θέτοντας αυτούς προ των ευθυνών τους.

Παρακαλούμε τους δημότες να ενημερώσουν την Υπηρεσία για οτιδήποτε επιλήψιμο πέσει στην αντίληψή τους.

Εχοντας υπόψην την ανακόινωση που εξέδωσε ο κ. Ηλίας Δαστερίδης, ακουλουθεί η απάντηση της Παράταξης “ΑΡΧΗ” του υποψήφιου Δήμαρχου Σταύρου Σταυράκογλου:

 

Με έκπληξη διαβάσαμε την πρόσφατη ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Αλεξανδρούπολης περί “εξαφάνισης” κάδων από “κάποιους” δημοτικούς συμβούλους.

Επειδή δεν θέλουμε να αποδεχθούμε ότι αυτή είναι μια επιπόλαιη και ανεύθυνη καταγγελία με προφανείς μικροπολιτικές σκοπιμότητες καλούμε τον Αντιδήμαρχο να παρουσιάσει σαφείς αποδείξεις για τις κατηγορίες που εκθέτει.

Εάν αυτές αποδειχθούν να καταδικάσουμε τους υπεύθυνους, εάν όχι τότε καλούμε προσωπικά τον σημερινό Δήμαρχο να καταδικάσει την ενέργεια του Αντιδημάρχου του και να αποτρέψει την δημιουργία τοξικού κλίματος ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Καλούμε επίσης τους επικεφαλής των παρατάξεων, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους αλλά και τους δημότες, να διατηρήσουμε υψηλό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού και να μην μετατρέψουμε τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε αρένα συκοφαντιών και αστήριχτων κατηγοριών.

Οι δημότες μας αξίζουν διαφάνεια, αλήθεια και δικαιοσύνη. Ας κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τα διασφαλίζουμε.

Η πρώτη ανάρτηση του inevros:

Αλεξανδρούπολη: Η μάχη των κάδων!