Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΜΑ τον Σεπτέμβριο στην Αλεξανδρούπολη

898

Σύνταξη Μαρία Μανάκα

Μετα την κατάθεση ενός πλήρους φακέλου η Αλεξανδρούπολη πήρε το πράσινο φως ανάμεσα σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου να διοργανώσει φέτος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μαχητικών Αθλημάτων Νέων στις 28 , 29, 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2023.

Αυτό ανακοίνωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Θοδωρής Βουρδόλης επισημαίνοντας ότι το 2023 ο Δήμος Αλεξανδρούπολης είναι ο Νούμερο 1 προορισμός όσον αφορά τον Αθλητικό Τουρισμό αφού από την διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Ανδρών -Γυναικών τον  περασμένο Φεβρουάριο ανά τακτά χρονικά διαστήματα φιλοξενούνται μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στην πόλη.

Η προετοιμασία ήταν πολύμηνη με θετικά αποτελέσματα η υποψηφιότητα ήταν μοναδική από όλη την Ελλάδα και το αποτέλεσμα έδωσε την πρόκριση στην Αλεξανδρούπολη ανάμεσα σε πολλές χώρες που κατέθεσαν αίτημα διοργάνωσης.

Μετα την Σιγκαπούρη και το Άμστερνταμ, η Αλεξανδρούπολη θα έχει την πολυτέλεια να φιλοξενήσει μια από τις πιο αξιόλογες αθλητικές διοργανώσεις με 300 επιλεγμένους αθλητές του κόσμου με συνοδεία περίπου 1500 ατόμων υποστήριξης αλλά και δεκάδων ειδησεογραφικών πρακτορείων από όλο τον κόσμο για την κάλυψη της διοργάνωσης.

«Το 2024 είναι το έτος που προγραμματίζουμε ποικιλία δράσεων τόνισε ο κ Βουρδόλης με χαρακτηριστική αυτή που έχει να κάνει με την παρουσία της Ολυμπιακής Επιτροπής στην περιοχή, την διοργάνωση ενός διεθνούς Κυπέλου ΤWD  καθώς και την διοργάνωση Διεθνούς Αγώνα   Στίβου Βετεράνων.»

Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Θοδωρής Βουρδόλης

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΜΑ τον Σεπτέμβριο στην Αλεξανδρούπολη