Aλεξανδρούπολη: Aπό 27-30 Ιουλίου το 2ο street food

1396

Το  2ο street food θα πραγματοποιηθεί φέτος  από 27-30 Ιουλίου στην Αλεξανδρούπολη  μεταφέροντας γεύσεις ήχους  και αρώματα από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές το περσινό (τριήμερο) φεστιβάλ  ξεπέρασε  τους 14.000 επισκέπτες   στο πάρκο Ανεξαρτησίας οι οποίοι ταξίδεψαν μέσα από  διάφορες  γεύσεις σε ολόκληρο τον κόσμο και αυτό είναι κάτι που  τους ικανοποίησε  ιδιαίτερα   βάζοντας   ως  στοίχημα  φέτος αυτός ο αριθμός  να διπλασιαστεί.

«Το street food Φεστιβάλ είναι ένας θεσμός που σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πάρα πολύ οργανωμένος και αναγνωρισμένος,» σχολίασε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας η υπεύθυνη της εκδήλωσης κ. Βιολέτα Σιστρίνη και πρόσθεσε: «Αυτές τις ημέρες  εργαζόμαστε πυρετωδώς και κοιτάμε  όλες τις λεπτομέρειες ώστε να είμαστε σωστοί σε ότι χρειάζεται».

Στις παράλληλες εκδηλώσεις είναι παιγνίδια ξυλοπόδαρου, ζογκλέρ και διαγωνισμός φαγητού,  το ποιο γρήγορο σαγόνι .Οι διοργανωτές θα χρονομετρήσουν ποιος θα φάει πιο γρήγορα και  ο νικητής θα κερδίσει ένα πενθήμερο ταξίδι στην Σμύρνη.