Δεν υπάρχουν χρήματα για βενζίνη: Νεαρός πηγαίνει στην δουλειά με το άλογό του

3286

Η τιμή της βενζίνης έχει γίνει τόσο υψηλή που πηγαίνει με άλογο στη δουλειά κάθε πρωί για να εξοικονομήσει χρήματα. Ο 21χρονος Louis Genex, μίλησε για την περίεργη απόφασή του.

Πώς πήρε την απόφαση

Σύμφωνα με τον ίδιο, αφορμή αποτέλεσε μια συζήτηση που είχε με το αφεντικό του, με αφορμή την αύξηση της τιμής στα καύσιμα.

 

 

«Έπρεπε να γεμίσει το αυτοκίνητο μέσα στην εβδομάδα και του είπα να πάρει ένα ηλεκτρικό αμάξι, δεδομένης της τιμής του ντίζελ. Μου είπε ότι ήμουν ήσυχος γιατί είχα το άλογό μου. Ήρθα λοιπόν καβάλα στο άλογο» είπε χαρακτηριστικά.

‘Το ταξίδι μου πήρε λιγότερο από μία ώρα. Ταξιδεύω σε κανονικούς δρόμους και τα άλογα είναι συνηθισμένα στα οχήματα. Αν έχει ομίχλη, βάζω ένα κίτρινο γιλέκο στο άλογό μου και έναν φθορίζοντα δείκτη στην ουρά του”.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο μισθός του είναι 1.200 ευρώ το μήνα, ενώ όσον αφορά την εξοικονόμηση που θα ήθελε να κάνει, είπε: “Δεν έχω υπολογίσει ακόμη την εξοικονόμηση, αλλά νομίζω ότι θα είναι πολύ καλή, τον Δεκέμβριο εξοικονόμησα περίπου 80 ευρώ από το πετρέλαιο κίνησης. Κρατάω τις μετακινήσεις μου στο ελάχιστο”.

 

 

Δείτε το βίντεο

 

https://followgreece.com/den-yparchoun-chrimata-gia-venzini-nearos-pigainei-stin-douleia-me-to-alogo-tou/?fbclid=IwAR1CGFPU2ESg-hDQ2ycBplyVSKNjaTS2lfkgyoqQgykd8AV0mA92xejEegM