Εκλογές 2023: Τελευταία ημέρα της προεκλογικής εκστρατείας

14820
Με τις κεντρικές συγκεντρώσεις στην Αθήνα κορυφώνεται η προεκλογική μάχη των κομμάτων λίγο πριν την κάλπη της 25ης Ιουνίου

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Πλατεία Συντάγματος, ενώ αυτή την ώρα παραχωρήσει συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει στις 8 το βράδυ την προεκλογική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη, στο Λιμάνι (προβλήτα Α΄). Χθες, ο κ. Τσίπρας πραγματοποίησε στο Σύνταγμα την κεντρική προεκλογική του ομιλία εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης θα μιλήσει στις 8:30 το βράδυ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Χθες ο κ. Ανδρουλάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA επεσήμανε πως με ισχυρό ΠΑΣΟΚ την Κυριακή τελειώνουμε τον μηχανισμό του φόβου για τα χειρότερα

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει στις 8:30 το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας.

Στον Έβρο οι υποψήφιοι βουλευτές έδωσαν στα τοπικά ΜΜΕ τις τελευταίες τους συνεντεύξεις:

 

Facebook

Facebook

 

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 22 06 2023 – YouTube

Facebook

 

Συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων της Δέλτα TV – YouTube