Εκλογές: Με ποιο κόμμα κατεβαίνει υποψήφια η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου

5067

Εκλογές: Με ποιο κόμμα κατεβαίνει υποψήφια η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου

Εκλογές: Το κόμμα «ΝIKH» είναι ένα από τα 36 κόμματα που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών στις εκλογές της 21ης Μαΐου, καθώς πήρε το «πράσινο φως» από τον Άρειο Πάγο.

Ιδρύθηκε το 2019 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και το τιμόνι έχει αναλάβει ο Δημήτρης Νατσιός, δάσκαλος, θεολόγος, συγγραφέας και, όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα του, «συνιστά μία γνήσια πατριωτική φωνή που προέρχεται από τον απλό ελληνικό λαό, αφού στις τάξεις της δεν δέχεται ως μέλη πρώην βουλευτές ή κυβερνητικούς οποιασδήποτε απόχρωσης. Βασίζεται σε ξεκάθαρες αξίες της Ρωμιοσύνης, χωρίς ‘δεξιές’ κι ‘αριστερές’ παρωπίδες ή γενικόλογους ‘πατριωτισμούς’ αμφίβολων ηθικών αξιών, κρατώντας αποστάσεις από κύκλους ιδεών ασυμβίβαστων με τις χριστιανικές ηθικές αξίες».

Μάλιστα, το κόμμα «ΝΙΚΗ» ανιχνεύθηκε για πρώτη φορά στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega, συγκεντρώνοντας 1%.

Οι ψήφοι των «πιστών»

Και την Δευτέρα 8 Μαΐου ανακοινώθηκε μία υποψηφιότητα – έκπληξη στα ψηφοδέλτια του νέου κόμματος, καθώς θα είναι υποψήφια βουλευτής η Μαρία Εζνεπίδου, ανιψιά του Αγίου Παϊσίου.

Η υποψηφιότητα Εζνεπίδου επιδιώκει να προσελκύσει ψηφοφόρους από τον «σκληρό» εκκλησιαστικό χώρο.

Παράλληλα, ορισμένοι εκτιμούν ότι το εν λόγω κόμμα, καθώς και η υποψήφια ανιψιά ενός… Αγίου, αναμένεται να πιέσουν ιδιαίτερα την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Μπορεί ο πολύς κόσμος να μην έχει ιδέα ποιος είναι ο Δημήτρης Νατσιός, λέγεται όμως πως έχει ισχυρή αποδοχή στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ η υποψηφιότητα Εζνεπίδου προσδοκάται να ενισχύσει το κόμμα, προσελκύοντας τις ψήφους των «πιστών».

«Ευλόγησον!»…

ΠΗΓΗ: https://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/ekloges-me-poio-komma-katevainei-ypopsifia-i-anipsia-toy-agioy-paisioy/?fbclid=IwAR002BW95aq3jhwlFa4UAoB0flkILWJIlqCX0yVxYuwhBwkJbc8OaXFg5Lc