Αναγκαίες προσλήψεις στο τμήμα Πυρηνικής ιατρικής του ΠΓΝΑ

490
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Προκειμένου να αξιοποιηθεί στο έπακρο το νέο, σύγχρονο μηχάνημα PET/CT, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα, όπως τονίζει ο Σύλλογος «ΣυνεχίΖΩ»
Το μηχάνημα θα εξυπηρετεί περίπου 2.000 άτομα ετησίως

Την επιτακτική ανάγκη προσλήψεων για την πλήρη αξιοποίηση του σύγχρονου μηχανήματος PET/CT, το οποίο αποτελεί μία δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ζητά ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Έβρου «ΣυνεχίΖΩ».
Στην τελετή εγκαινίων του μηχανήματος, που έγινε την περασμένη εβδομάδα παρέστη και η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η οποία έκανε λόγο για μία σημαντική ημέρα για το νοσοκομείο και τους ασθενείς της περιοχής.
«Μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία να γνωρίζουμε ότι συμβάλλουμε στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας και ειδικότερα των ασθενών… », τόνισε ο Βασίλης Κασκαρέλης, εκπρόσωπος του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».
Ο καθηγητής και διευθυντής του τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής του ΠΓΝΑ Αθανάσιος Ζησιμόπουλος, υπογράμμισε ότι το υπερσύγχρονο μηχάνημα θα εξυπηρετεί περίπου 2.000 ασθενείς τον χρόνο.
Παρών ήταν και ο διοικητής της Δ’ Υγειονομικής Περιφέρειας Δημήτρης Τσαλικάκης, στον οποίο, ο Σύλλογος «ΣυνεχίΖΩ» και η πρόεδρός του Τασούλα Σπυρίδου τόνισε «την αναγκαιότητα και την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό του τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής, για να αξιοποιηθεί στο έπακρο αυτό το πολύτιμο όπλο στη φαρέτρα της επιστήμης».

Αναλυτικά, στο σχόλιό του ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής:
«Άλλη μια δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ήρθε να στηρίξει την αξιοπρέπεια και το δικαίωμα στη ζωή των ασθενών με καρκίνο.
“Το δικαίωμα στην ισότιμη πρόσβαση στην υγεία ” όπως τόνισε ο κ.Βασίλης Κασκαρέλης, Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Μέλος της Εκτελεστικής Διοίκησης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να συνομιλήσουμε, να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά και να σταθούμε στη μακροχρόνια συνεργασία του ΣυνεχίΖΩ Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων Ν.Εβρου, με το Ίδρυμα.
Τονίσαμε στον κ.Τσαλικάκη Διοικητή της Δ’ ΥΠΕ, την αναγκαιότητα και την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό του τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής, για να αξιοποιηθεί στο έπακρο αυτό το πολύτιμο όπλο στη φαρέτρα της επιστήμης.
Αυτό ομως που θα ήθελα να τονίσω και να σας μεταφέρω με σεβασμό, είναι ο μεστός και απολύτως στοχευμένος λόγος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας. Περιέγραψε την κατάσταση του νοσοκομείου μας με απόλυτη ακρίβεια, με ευγένεια και αξιοπρέπεια, απευθυνόμενος σ ‘αυτούς ακριβώς που έπρεπε. Περιμένουμε την ανταπόκριση της Πολιτείας… Σεβασμιότατε σας ευχαριστούμε .