Περιφερειακή Σύνθεση: Η Περιφέρεια ΑΜΘ «τρολάρει» τους επίδοξους τουρίστες της περιοχής μας!

458

 

Παρουσιάζονται ως ανοιχτά τα εδώ και χρόνια κλειστά Ιαματικά Λουτρά της Τραϊανούπολης στο site της Περιφέρειας!

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη στηλιτεύει το γεγονός ότι στο site της Περιφέρειας ΑΜΘ για την τουριστική προβολή της περιοχής, παρουσιάζονται ως ανοικτά και με συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας τα εδώ και σχεδόν 4 χρόνια κλειστά ιαματικά λουτρά Τραϊανούπολης στο Δήμο Αλεξανδρούπολης:
“«Ε και κάπου ώπα!» θα έλεγαν οι σημερινοί νεολαίοι διαβάζοντας τις αναρτήσεις της Περιφέρειας ΑΜΘ στο Facebook μέσα από το οποίο επιχειρεί να κάνει τουριστική προβολή της περιοχής μας.
Στο πρόχειρα κατασκευασμένο site που δήθεν διαφημίζει τον τόπο μας ο δυνητικός επισκέπτης όχι μόνο δεν βγάζει άκρη από όσα ατάκτως παρατίθενται μπροστά του, αλλά διατρέχει και πολύ σοβαρό κίνδυνο παραπληροφόρησης!
Για παράδειγμα, στο παράλληλο σύμπαν όπου ζει ο Χρήστος Μέτιος, τα Ιαματικά Λουτρά της Τραϊανούπολης, όχι μόνο παρουσιάζονται σαν να είναι σε πλήρη λειτουργία, αλλά δίνεται και ωράριο επισκέψεων!
Κι όλα αυτά, την ώρα που όλοι ξέρουν (εκτός από τον Χρήστο Μέτιο, προφανώς) ότι η λειτουργία των Ιαματικών Λουτρών έχει διακοπεί λόγω ελλείψεων που είχε εντοπίσει η δημοτική αρχή και η εγκατάσταση συνολικά βρίσκεται σε διαδικασία ανασύνταξης/ανασυγκρότησης!

Δηλαδή, η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ με υπογραφή Περιφερειάρχη δεν κάνει τουριστική προβολή, αλλά ένα κανονικό τρολάρισμα, που πλέον αγγίζει τα όρια της επικινδυνότητας!”