Μποτάκια – κάλτσα: Γιατί να τα εμπιστευτείς

888

Μη ρωτάς πώς το ξέρουμε και ας μείνουμε στην αλήθεια: όσο κι αν σου αρέσουν, δεν μπορείς να εμπιστευτείς τα μποτάκια – κάλτσα. Ίσως σκέφτεσαι ότι δεν συνδυάζονται εύκολα, ίσως ότι λερώνονται εύκολα. Δεν ξέρουμε και δεν μας απασχολεί. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να διώξεις τον φόβο που έχεις και να μπορέσεις επιτέλους να τα θαυμάσεις στα πόδια σου, και όχι μόνο στις βιτρίνες.

Ας δούμε κάποιους τρόπους που μπορούν αυτά τα ιδιαίτερα γυναικεία μποτάκια https://lovefashionpoint.gr/product-category/woman-shoes/mpotakia/ να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου.

  1. Με την εκπληκτική σου παντελόνα

Εκείνη η υπέροχη παντελόνα καμπάνα που έχεις, μπορεί να φορεθεί και χειμώνα, χωρίς να «μπάζει» κρύο. Τα καλοκαίρια την τιμάς με ψηλά πέδιλα και γόβες, όμως, τώρα μπορείς να την τιμήσεις και με την πιο κολακευτική χειμωνιάτικη επιλογή. Ένα μποτάκι – κάλτσα αναδεικνύει τους αστραγάλους σου μέχρι το τελείωμα της παντελόνας. Δημιούργησε κι εσύ, λοιπόν, αυτό το αχτύπητο ντουέτο, που θα αναβαθμίσει το outfit σου.

  1. Με τα αγαπημένα σου skinny jeans

Τι άλλο μπορεί να αναδείξει καλύτερα τα πόδια σου από ένα skinny παντελόνι; Μα φυσικά, ένα skinny παντελόνι με μποτάκια – κάλτσα. Η γραμμή του ποδιού σου φαίνεται πιο θελκτική από ποτέ, αφού δημιουργείς μια ομοιομορφία σχήματος στο πόδι, χωρίς να κόβεις «πόντους». Αυτήν την ομοιομορφία μπορείς να τη «σπάσεις» ελεύθερα με ένα oversized πουκάμισο, jacket ή πουλόβερ. Πίστεψέ μας, δεν θέλεις να χάσεις τέτοια ευκαιρία.

  1. Tone it down

Αν πάλι το μποτάκι – κάλτσα που έχεις ή θα ήθελες να έχεις είναι κάποιου ιδιαίτερου χρώματος, τότε άσε το να απορροφήσει (και να εκπέμψει) όλη την ένταση. Τουτέστιν, το υπόλοιπο σύνολό σου θα πρέπει να κινείται ή σε nude τόνους ή σε total black. Σκέψου το και αλλιώς: Ένα τόσο ιδιαίτερο κομμάτι δεν αποτελεί συμπλήρωμα στο outfit σου, αλλά το κεντρικό του κομμάτι. Μην του στερείς, λοιπόν, τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

  1. Το minimal είναι η λέξη που ψάχνεις

Μην εξοπλιστείς με πολλά αξεσουάρ όσο φοράς μποτάκια – κάλτσα. Αυτά τα παπούτσια έχουν συγκεκριμένη υφή και φόρμα, που «χτυπάει» αμέσως στο μάτι. Το να προσθέσεις κάποιο statement κολιέ ή πολύ μακριά σκουλαρίκια θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία δύο «κέντρων βάρους», κάτι που δεν είναι θετικό για το σύνολό σου. Το σύνθημα “tone it down” ταιριάζει και σε αυτήν την περίπτωση, λοιπόν.

Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που χτίζεται. Όταν μιλάμε για γυναικείες μπότες https://lovefashionpoint.gr/product-category/woman-shoes/mpotes/ – κάλτσα, δεν οφείλεις μόνο να χτίσεις την εμπιστοσύνη σου προς αυτά, αλλά και τα ιδανικά outfits που θα τους ταιριάζουν, αφήνοντάς τα να λάμψουν.