Αυτά είναι τα καλύτερα ορθοπεδικά είδη για φλεβικές και άλλες παθήσεις των κάτω άκρων

2445

 

Οι παθήσεις των κάτω άκρων που έχουν ως αποτέλεσμα το πρήξιμο ή, χειρότερα, τη δημιουργία θρομβώσεων δεν είναι τόσο σπάνιες. Αντίθετα, εξαιτίας της πολύωρης στατικής ορθοστασίας και άλλων παραγόντων, είναι καλό να προλαμβάνουμε τα προβλήματα που ενδέχεται να προκληθούν.

Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει η Orthoway,καθώς σου παρέχει πραγματικά όλα τα απαραίτητα. Από κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης μέχρι και ειδικούς ορθοπεδικούς πάτους, τα Ορθοπεδικά είδη Ι. Τζαγκαράκης είναι η λύση που αναζητάς σε ό,τι έχει να κάνει με τα κάτω άκρα.

Κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης άριστης ποιότητας

Κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης με ειδική σύνθεση, ώστε να είναι κατάλληλες και για ευαίσθητα δέρματα.

Ο ειδικός τρόπος με τον οποίο είναι σχεδιασμένες οι αντιθρομβωτικές κάλτσες μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία οποιοδήποτε φλεβικό πρόβλημα παρατηρείται στα κάτω άκρα, σε γυναίκες και άνδρες. Εκτός, όμως, από τα οιδήματα και τους κιρσούς που θα ανακουφίσεις αποκτώντας κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης, μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι κάλτσες ή και ένα καλσόν αν το προτιμάς, καθαρά για πρόληψη, ώστε να μην διαταράσσεται η φυσιολογική κυκλοφορία του αίματος.

Πρωτοποριακοί ορθοπεδικοί πάτοι

Η συνεργασία της Orthoway με τη VoxelCare κάνει εφικτή τη δημιουργία πάτων ειδικά σχεδιασμένων για σένα, που αντιμετωπίζουν κάθε πάθηση του μυοσκελετικού συστήματος.

Οι ορθοπεδικοί πάτοι, τους οποίους μπορείς να αποκτήσεις από την κορυφαία εταιρεία στον χώρο των ορθοπεδικών ειδών, δεν έχουν καμία σχέση με τους απλούς πάτους του εμπορίου. Σε συνεργασία με τη VoxelCare δημιουργεί ειδικούς πάτους για σένα, με τη χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας, και υπόσχεται να αντιμετωπίσει επιτυχώς τους πόνους ή οποιαδήποτε ενόχληση προκαλούν οι διάφορες παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος, όπως η πλατυποδία.

 

Τα Ορθοπεδικά Είδη σε Αθήνα, Πάτρα και Ηράκλειο, με την εγγύηση Τζαγκαράκης έχουν όλα τα απαραίτητα για να προλάβεις ή να αντιμετωπίσεις επιτυχώς παθήσεις των κάτω άκρων. Απόκτησε τα ιδανικά για τις ανάγκες σου και βελτίωσε άμεσα την καθημερινότητα και την υγεία σου.