Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Ακρίτας” Ντύσσελντορφ έκοψε βασιλόπιτα

4110

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Κοπή της Βασιλόπιτας” του Θρακιώτικου Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΚΡΙΤΑΣ» το βράδυ του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου 2020 στο Ντύσσελντορφ.

Η αίθουσα που φιλοξένησε την εκδήλωση ήταν κατάμεστη. Πολλά μέλη και φίλοι του “Ακρίτα” παραβρεθήκαν για να ανταλλάξουν ευχές, να χορέψουν και να τιμήσουν την συλλογική προσπάθεια που γίνεται .

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα της προέδρου του Συλλόγου κ. Αθανασία Καραγιαννίδου, η οποία ευχήθηκε με τη σειρά της τους παραβρισκόμενους, ενώ σημαντική αναφορά έκανε στην σημασία της επετείου των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση της Θράκης στον κορμό της Ελλάδας.

Ο αρχιμανδρίτης του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα του Ντύσσελντορφ,Θεοφάνης Λάππας, ευλόγησε στη συνέχεια την Βασιλόπιτα, η οποία μοιράστηκε στους καλεσμένους.

Τυχερή της βραδιάς που κέρδισε την χρυσή αγγλική λίρα/sovereign ήταν η κ. Ασημένια Καρατζίδου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολύ χορό και κέφι ως τις πρώτες πρωινές ώρες στο κέντρο “Hügelklause”.
Ευχαριστούμε τον κύριο Στέφανο και το επιτελείο του για το άψογο σέρβις όπως και την ορχήστρα του Χρήστου Ζηλιάσκου για το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς.

Η διοίκηση του “Ακρίτα” ευχαριστεί τους καλεσμένους που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στην κοπή της πίτας, επισημαίνοντας την ανάγκη να συνεχίσουν με την ίδια αποφασιστικότητα, όπως και τη χρονιά που πέρασε.

Και του χρόνου με υγεία!