“Έφοδος” του Α/ΓΕΣ Γ.Καμπά στα φυλάκια Πετράδων και Πυθίου

3901

«‘Εφοδο» πραγματοποίησε ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού (Α/ΓΕΣ) Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, σε μονάδες του Δ’ Σώματος Στρατού, όπου και επισκέφτηκε επιτηρητικά φυλάκια και Στρατηγεία του Στρατού Ξηράς.

Ειδικές τιμές για ένστολους !!!

Ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού (Α/ΓΕΣ) Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, συνεχίζει να πραγματοποιεί επισκέψεις σε Μονάδες και Σχηματισμούς των δυνάμεων του Στρατού Ξηράς, προκειμένου να διαπιστώσει τα υψηλά επίπεδα ετοιμότητας και αξιόμαχου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΣ
Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, πραγματοποίησε επίσκεψη σε Στρατηγεία και Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) της Περιοχής Ευθύνης Δ΄ ΣΣ.

Συγκεκριμένα μετέβη στα Στρατηγεία της 30 Μ/Κ ΤΑΞ «ΤΟΜΟΡΙΤΣΑ» και 31 Μ/Κ ΤΑΞ «ΚΑΜΙΑ», όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα ΕΦ «ΜΑΥΡΟΥ ΟΓΚΟΥ», «ΠΕΤΡΑΔΩΝ» και «ΓΕΦΥΡΑΣ ΠΥΘΕΙΟΥ», όπου έλεγξε τα τμήματα διαπιστώνοντας το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, την άρτια γνώση των καθηκόντων τους, την συνεχή ετοιμότητα, καθώς και το υψηλό ηθικό τους.