Ο Σεπτέμβρης μπαίνει με …. ομοβροντίες στον Έβρο

1683

Η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 (από 08:00 έως 14:30) θα εκτελεστούν βολές αρμάτων, στην περιοχή Πεδίου Βολής «ΑΕΤΟΥ». 

Ειδικές τιμές για ένστολους !!!

Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται αυτή που περικλείεται από τα σημεία : 

Λατομεία ΜΑΚΡΗΣ 

Ύψωμα ΚΑΖΑΝΙΑ 

Ύψωμα ΚΟΡΑΚΑΣ 

Ερείπια ΑΛΙΚΗΣ 

Ύψωμα ΟΥΡΑΝΟΣ 

Στην παραπάνω περιοχή απαγορεύεται κάθε κίνηση ή παραμονή ατόμων, οχημάτων και ζώων κατά την ώρα των βολών, για αποφυγή ατυχημάτων. 

Βλήματα μη εκραγέντα, που τυχόν εντοπίζονται, να μη μετακινούνται και να ειδοποιείται αμέσως η πλησιέστερη στρατιωτική αρχή (τηλ. Επικ: 25510 62333), ή η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης. 

Επίσης η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ» ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2019, από 09:00 μέχρι 18:30 θα εκτελούνται βολές πυροβολικού στο θαλάσσιο χώρο της παραλίας των «ΠΕΤΡΩΤΩΝ». 

Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται η θαλάσσια ζώνη η οποία περιλαμβάνεται μεταξύ Ακρωτηρίου Αγ. Χαράλαμπου και Ανατολικά μέχρι Ακρωτηρίου Μάκρης , σε απόσταση 31.000 μέτρα από την ακτή. 

Στην παραπάνω περιοχή απαγορεύεται κάθε κίνηση ή παραμονή πλωτού μέσου κατά την ώρα των βολών, για την αποφυγή ατυχημάτων. 

Να μην μετακινηθούν αντικείμενα, τα οποία εντοπίζονται στη θάλασσα. 

Σε περίπτωση ανεύρεσης αντικειμένων να ειδοποιηθούν ΑΜΕΣΩΣ τα Λιμεναρχεία Αλεξανδρούπολης και Πόρτο Λάγος. 

Επίσης παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι της περιοχής της παραλίας «ΠΕΤΡΩΤΩΝ» για την μετακίνηση μελισσιών (κυψελών) από την παραπάνω περιοχή.