Σπάνια εμφάνιση της εβρίτισας Καριοφυλλιάς Καραμπέτη με τον σύντροφο της

1779

Είναι από τις μεγαλύτερες κυρίες του ελληνικού θεάτρου με μεγάλες επιτυχίες και δεκάδες μεγάλες θεατρικές παραστάσεις. Γοητευτική, δυναμική ζει εδώ και χρόνια έναν μεγάλο έρωτα με τον Κρις Ραντάνοφ ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός κατάγεται από την Βουλγαρία.

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη  δεν έκρυψε ποτέ τη σχέση της με τον Κρις και έχει μιλήσει με αγάπη και θαυμασμό για αυτόν στις συνεντεύξεις της. Παρά μάλιστα τα 15 χρόνια που τους χωρίζουν είναι απόλυτα ταιριαστοί και έχουν βρει ο ένας στον άλλον την αδελφή ψυχή!

Χθες η Καρυοφυλλιά βραβεύτηκε με το βραβείο «Κάρολος Κουν» και ο αγαπημένος της δεν θα μπορούσε να λείπει από την βράβευσή της. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός πήρε το βραβείο «Αρχαίου Δράματος» για το ρόλο της Άτοσσας στους «Πέρσες του Αισχύλου» στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

 

Η ηθοποιός έχει πει για τον σύντροφό της σε παλαιότερη συνέντευξή της στο ΒΗΜΑgazino:

«Η ζωή μού χάρισε φως. Έχω την τύχη να μοιράζομαι τα τελευταία χρόνια μου με έναν υπέροχο άνθρωπο. Μου συμβαίνει κάτι που πάντα ονειρευόμουν: ζω μια σχέση που μου προσφέρει μια ισορροπία γλυκιά, ήρεμη, μια σχέση όπου πραγματικά ο ένας σέβεται τον άλλον και του δίνει χώρο, όπου υπάρχει αγάπη, κατανόηση, συμπόρευση»

tlife.gr