«Την Παραδοσιακή πίτα του ευλόγησε ο Σύλλογος Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης»

847

Μέλη και Φίλοι του «Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης», ενός εκ των παλαιοτέρων και εμβληματικών συλλόγων της πόλης μας, παραβρέθηκαν στην ευλογία της πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας του φορέα, γεμίζοντας την ιδιόκτητη αίθουσα του συλλόγου.

Ειδικές τιμές για ένστολους !!!

Την πίτα ευλόγησε το Επίτιμο Μέλος του συλλόγου μας, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Άνθιμος Ρεγγίδης. Ένα κομμάτι της πίτας, αφιερώθηκε στο Χριστό, στην Ελλάδα μας και στο σύλλογο.

Καλότυχος για το 2019 ο Παναγιώτης Ζητούδης, που κέρδισε το φλουρί και την Εικόνα της Παναγίας.

Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου αντάλλαξαν εγκάρδιες και θερμές ευχές για το νέο έτος.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Κελεμίδης ευχήθηκε στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου «το 2019 να είναι έτος ανθρώπινο, γεμάτο μόνο με υγεία».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, Εκπρόσωπος του Βουλευτή Έβρου Δημήτρη Ρίζου, ο Πρόεδρος του «Πολυκοινωνικού» Δήμου Αλεξανδρούπολης Χρήστος Γερακόπουλος (ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Αλεξ/πολης Ε.Λαμπάκη), η Έφορος Υλικού της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. Μαρία Αδαμίδου, που στους χαιρετισμούς τους μίλησαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια για το σύλλογο και την προσφορά στην περιοχή. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Εκπροσώπους πολλών πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

Και του Χρόνου με Υγεία!