Σουφλί: Η Δέσποινα Μοίρου με σέξι εμφάνιση στο Hawaii Festival 2019 τους ξετρέλανε όλους (εικόνες)

5557

Στην Χαβάη ταξίδεψε πρόσφατα η Δέσποινα Μοίρου, στα πλαίσια της παγκόσμιας αναγνώρισης που βιώνει πλέον αλλά και των πολλών προτάσεων που δέχεται από όλο τον πλανήτη. Η  Ελληνίδα ηθοποιός, κάνει μία λαμπρή καριέρα στο Hollywood. Η τηλεοπτική συμμετοχή της στο Amazon, το θεατρικό «Oscar» καλύτερης stand up κωμικής ηθοποιού που κέρδισε πέρυσι, μαζί με άλλες κινηματογραφικές διακρίσεις και βραβεύσεις, όπως  και η νέα ταινία που κλήθηκε να πρωταγωνιστήσει στην Ιαπωνία, έφεραν και την πρόταση από τη Χαβάη, για να παρουσιάσει το μοναδικό stand up comedy show της, στο Hawaii Festival 2019.  H Δέσποινα Μοίρου, εμφανίστηκε σε τρία από τα μεγαλύτερα χαβανέζικα comedy clubs στην Χονολουλού, κερδίζοντας το χειροκρότημα ως «Τιτίκα Χονολουλού», έναν χαρακτήρα που έγραψε ειδικά για τις εμφανίσεις της, εκεί. Με το ελληνικό ταπεραμέντο της, το χιούμορ της και την ομορφιά της, μάγεψε τους Χαβανέζους, ενώ στο τέλος των παραστάσεων, ντυμένη με λουλούδια και ανάλογη στολή, όπως αρμόζει στην παράδοσή τους, τους αφιέρωσε έναν χαβανέζικο χορό, που διδάχτηκε εκεί.

Μάλιστα, το Υπουργείο Πολιτισμού της Χαβάης, την προσκάλεσε σε ειδική τελετή για τις ανάγκες του Hawaii Festival 2019, όπου ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, παρουσία πολλών πολιτικών παραγόντων.

Φυσικά και δεν έλειψαν όμως, και οι στιγμές χαλάρωσης, με την ηθοποιό να απολαμβάνει τις εξωτερικές παραλίες του νησιού, ενώ οι λουόμενοι τις ζουμερές της καμπύλες.

Το ταξίδι της στη Χαβάη ολοκληρώθηκε, με επίσκεψη στο πανεπιστήμιο αστρονομίας, μετά από επίσημη πρόσκληση που της έγινε, αφού φέτος πήρε το πτυχίο της με άριστα στην αστρονομία. Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Αστρονομίας την ξενάγησαν στους χώρους, ενώ την ενημέρωσαν και για τις νέες μελέτες τους.