Η δυναμική Dj Μαρία Τραγιανού μιλάει αποκλειστικά στο inevros.gr

3847

1.Πόσα χρόνια ασχολείσαι με τη μουσική;

Ασχολούμαι με την μουσική 7 χρόνια!

2.Πως ξεκίνησε όλο αυτό;

Είχα από μικρή τρέλα με την μουσική,έγραφα στίχους μάλιστα σε νεαρή ηλικία…στα 17 προσπάθησα να παίξω μουσική σε μαγαζιά, αυτοδίδακτη τότε αλλά δεν ήμουν έτοιμη. Στα 20 λοιπόν λέω τώρα μπορώ!!

3.Πότε ήταν η πρώτη φορά που έπαιξες μπροστά σε κόσμο; Τι θυμάσαι απ’ αυτό;

Το 2008 ή 2009 έπαιξα πρώτη φορά για πολύ κόσμο και μου έχει μείνει σαν εμπειρία…έπαιζα Κυριακές απόγευμα μουσική αλλά έμπλεκα και συνθήματα της ομάδας μου τις Κυριακές στην Τούμπα σε εξέδρα.

4.Τι συνεργασίες έχεις μέχρι τώρα, θα ξεχώριζες κάποια από αυτές (λίγο περισσότερο);

Στα πρώτα μου βήματα συνεργάστηκα με τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδη και την Τζούλη Μάσινο,σίγουρα μου έμειναν από τότε!! Έπειτα δουλέψαμε αρκετά παρέα με τον Δημήτρη Καπετανάκη και ως και σήμερα συνεργάζομαι και ίσως είναι και η αγαπημένη μου συνεργασία μιας και είναι και η καλύτερη μου φίλη, με την Λία Παπαδάκη !!!

5.Με ποιους θα ήθελες να συνεργαστείς στο μέλλον;

Αγαπώ τον Γιώργο Μαζωνάκη,τον Πάνο Κιάμο και την Άννα Βίσση, αλλά και το Γιάννη Σοφίλλα και ελπίζω να συνεργαστούμε στο μέλλον!!!

6.Είχες κάποιο πρότυπο που σου έδωσε «έμπνευση» και ξεκίνησε όλο αυτό;

Πρότυπα κατά καιρούς είχα αρκετά…θαύμαζα πολύ την ενέργεια της Ελένης Τσολάκη στα πρώτα της βήματα ως dj…και δεν έπεσα έξω… πέτυχε!!!

7.Τι μουσική παίζεις συνήθως, αλλά και τι μουσική σ’ αρέσει να παίζεις;

Παίζω mainstream μουσική αλλά η αδυναμία μου είναι τα ελληνικά!!! Μέσα στο πρόγραμμα μου μπορεί κάποιος να ακούσει από 60ς-70ς ως σήμερα!!!

8.Τι να περιμένουμε από εσένα στο μέλλον.. ίσως κάποια δική σου παραγωγή ;

Σίγουρα θα ασχοληθώ με την παραγωγή τον επόμενο καιρό αλλά ο άμεσος στόχος μου είναι ένα καλό ραδιόφωνο!!

9.Που μπορούμε να σε βρούμε και να απολαύσουμε τις μουσικές επιλογές σου;

Αυτήν την περίοδο βρίσκομαι της Πέμπτες στο απλά ελληνικά στο Περιστέρι!! Τα σαββατοκύριακα είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι σε Ελλάδα και εξωτερικό!!