Πυρ και μανία το ΔΣ του Ατρόμητου Άβαντα, με τις μέχρι τώρα διαιτησίες στα παιχνίδια της ομάδας τους

1118

Πολλά παράπονα έχει η ομάδα του Άβαντα σχετικά τις φετινές διαιτησίες στα μέχρι τώρα παιχνίδια της ομάδας.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν λίγα λεπτά:

Διαμαρτυρία: Διαμαρτυρόμαστε για την διαιτησία του Σαββάτου 1-12-18 στον αγώνα της ομάδας μας εκτός έδρας, με την Νίκη Απαλού για την αλλοίωση αποτελέσματος, καθώς μετά την επίτευξη του τέρματος η ομάδα μας για άλλη μια φορά, δέχτηκε απαράδεκτες αποφάσεις, κίτρινες κάρτες, αποβολή του προπονητή μας για διαμαρτυρία, για τα τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων που υπέδειξε ο διαιτητής του αγώνα, που τελικά ήταν 6′ και δεχτήκαμε την ισοφάριση. Ευτυχώς που δεχτήκαμε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων την ισοφάριση, γιατί μπορεί να παίζαμε ακόμη!!!!
Δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε τέτοιες διαιτητικές συμπεριφορές αφού τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.
Σε αγώνα κυπέλλου, ο διαιτητής ακυρώνει μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το γκολ και δίνει ελεύθερο, αντί να δώσει επανάληψη μετά από δική του εύρεση κανονισμού !!!
Σε άλλο παιχνίδι, θα λήξει το παιχνίδι στο 97′, γιατί δυστυχώς η ομάδα μας θα πετύχει δεύτερο τέρμα και θα σφραγίσει την νίκη και ο ρέφερι θα συντάξει το φύλλο αγώνα, με σκορ 0-1 και μετά από υπόδειξη δική μας θα το διορθώσει !!!!
Έχουμε να αναφέρουμε άλλα τόσα, για την φετινή χρονιά. Αν και ακόμη είμαστε στην αρχή, ευχόμαστε μετά την ανακοίνωση της διαμαρτυρία μας, να έχουμε ισάξιες συμπεριφορές με τα υπόλοιπα σωματεία. Ώστε να χουμε κουράγιο να συνεχίσουμε!!!
Με εκτίμηση το Δ.Σ Ατρόμητος Άβαντα