Πότε παραδίδεται ο δρόμος Διδυμοτείχου – Κυανής – Μεταξάδων – Πολιάς – Λάδης

1117

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς μετέβη στην περιοχή του Δήμου Διδυμοτείχου, όπου ενημερώθηκε για την πορεία του έργου συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου Διδυμοτείχου – Κυανής – Μεταξάδων – Πόλιας – Λάδης, συνολικής δαπάνης 1.284.548 ευρώ, που θα παραδοθεί στις 30 Νοεμβρίου.

Το έργο περιλάμβανε πλήρη αποκατάσταση του οδοστρώματος – επισκευή παραμορφώσεων, επούλωση ρηγματώσεων – επιφανειακών φθορών, αποκατάσταση εγκιβωτισμού τεχνικών και ενίσχυση τοιχείων φρεατίων, καθώς και κατασκευή επενδεδυμένων τάφρων αποστράγγισης.

Είχε προηγηθεί, από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, η ολοκλήρωση ακόμη μιας εργολαβίας επισκευής σοβαρών φθορών άλλων τμημάτων του ιδίου οδικού δικτύου, συνολικής δαπάνης 858.326 ευρώ.

«Με τις δυο εργολαβίες που εκτελέσθηκαν αποκαταστάθηκε μεγάλο τμήμα των φθορών και παραμορφώσεων του οδικού τμήματος Διδυμοτείχου – Μεταξάδων. Πρόκειται για ένα έργο που αποτελούσε προτεραιότητα για την περιοχή και την υλοποίηση του είχαμε υποσχεθεί και δρομολογήσει με τον αείμνηστο περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη» ανέφερε σε δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς.