Φοβερή πρωτοβουλία από τον Νηρέα Ορεστιάδας μαζί με τη ΝΕ Ροδόπης

1351

Το Σάββατο 17/11/2018, όπως ήταν προγραμματισμένο πραγματοποιήθηκε κοινή προπόνηση μεταξύ των προαγωνιστικών ομάδων του ΝΗΡΕΑ και ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ (ΝΕ.ΡΟ).

Τα 28 δελφίνια απο το προαγωνιστικό τμήμα της ομάδας αναχώρησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου για το πανεπιστημιακό κολυμβητήριο της Κομοτηνής. 
Τα παιδιά αρχικά είχαν την ευκαιρία να δουν απο κοντά την βάση του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης όπου τους έγινε μια σύντομη ξενάγηση στο χώρο της πανεπιστημιούπολης.

Η συνέχεια δόθηκε στο κολυμβητήριο του Σ.Ε.Φ.Α.Α – Τ.Ε.Φ.Α.Α όπου μας υποδέχτηκαν θερμά οι προπονητές και μέλη της διοίκησης του ΝΕ.ΡΟ. Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης ήταν η ενίσχυση ευγενούς άμιλλας , της κοινωνικότητας και η αποκόμιση καινούργιων εμπειριών από τους μικρούς κολυμβητές/τριες των δυο συλλόγων . Όπως ήταν αναμενόμενο, τα παιδιά γίνανε ένα μέσα στο νερό, διασκεδάζοντας τόσο στη προπόνηση, όσο και στις ομαδικές σκυταλοδρομίες.

Μετά την προπόνηση, ακολούθησε 2ωρο παιχνίδι bowling και γεύμα, όπου έκλεισαν την αποστολή με χαμόγελα και τις καλύτερες εντυπώσεις ζωγραφισμένες στα πρόσωπα των παιδιών.

Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους προπονητές του ΝΕ.ΡΟ , κ.Κασιμάτη, κ.Παρασκευά & κ.Μπεκιάρη, τους εφόρους κ.Βαρσαμίδη & κ.Μαργαρίτη (Ν.Ε.ΡΟ.) για την άριστη υποδοχή και υποστήριξη που παρείχαν, ώστε να έχει επιτυχία αυτή η δράση. Τέλος ευχαριστούμε το Σ.Ε.Φ.Α.Α.- Τ.Ε.Φ.Α.Α.- Δ.Π.Θ. και τον καθηγητή του Τ.Ε.Φ.Α.Α Κομοτηνής κ. Γούργουλη Βασίλειο για την φιλοξενία στο πανεπιστημιακό κολυμβητήριο.

Η επιτυχία της αποστολής, μας υπενθυμίζει την ανάγκη για ανάλογες δράσεις στο μέλλον. Αθλητικές εμπειρίες σαν αυτή, προάγουν ανεξίτηλα βιώματα και ευτυχισμένες στιγμές στα παιδιά !!!

Προπονητής : Μιρμιγκίδης Γ.
Έφορος: Τσολακιδου Άθ.
Αρχηγός Αποστολής : Ελαφουδη Χρ.

Δ.Σ ΝΗΡΕΑ
Ορεστιάδα 19/11/2018