Ο Χρήστος Θηβαίος στην Ορεστιάδα και στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ

1479

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 9:15 το βράδυ.

Από τις «Μέρες Αδέσποτες» στο «Σιδερένιο Νησί», 23 χρόνια δισκογραφίας και ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει τις καλύτερες στιγμές του σε ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, μελωδία και σπουδαίες επιτυχίες.

Καλεσμένος από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ, το οποίο γιορτάζει τη φετινή σεζόν 30 χρόνια δημιουργίας στην πόλη, ο Χρήστος Θηβαίος μαζί με τον εξαιρετικό πιανίστα του Μάξιμο Δράκο, υπόσχεται μια αξέχαστη συναυλία που θα συγκινήσει και θα διασκεδάσει, με τα δικά του σπουδαία τραγούδια, όπως το «Ημερολόγιο» και τις «Περικοπές Ενός Απόκρυφου Ευαγγελίου», αλλά και τραγούδια από τις συνεργασίες του με μεγάλους δημιουργούς, όπως τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Γιώργο Ανδρέου, τον Βασίλη Δημητρίου κ.ά. Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων, ο Χρήστος Θηβαίος διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια από την πορεία του στη μουσική αλλά και άλλα που έχει αγαπήσει, από εκλεκτούς συναδέλφους του. Ταυτόχρονα παρουσιάζει και τα νέα τραγούδια από την σπουδαία δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε τον περασμένο Χειμώνα, με τίτλο «Σιδερένιο Νησί».

Θα δοθεί μόνο ΜΙΑ μουσική παράσταση στη σκηνή του θεάτρου ΔΙΟΝΥΣΟΣ στη Νέα Ορεστιάδα, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 9:15 το βράδυ.
Εισιτήρια: €11 (προπώληση, μειωμένο) και €13 (ταμείο, κανονικό)
Η προπώληση γίνεται στο βιβλιοπωλείο “Εμμανουηλίδου”.

Για περισσότερες πληροφορίες: 2552028280 (δεν γίνονται τηλεφωνικές κρατήσεις θέσεων).