4 έργα επαγγελματικής και επιχειρηματικής κατάρτισης στην Αλεξανδρούπολη

770
  1. Συμβουλευτική, κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων για εργαζόμενους σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Το έργο θα υλοποιήσει ο Σύνδεσμος Ξενοδοδόχων Θράκης, έχει προϋπολογισμό 60.000 ευρώ και απευθύνεται σε 48 εργαζόμενους σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Αλεξανδρούπολης, με σκοπό την ενδυνάμωση των επαγγελματικών προσόντων και ικανοτήτων τους.

2. Κατάρτιση εργαζομένων για την ανάπτυξη της τουριστικής συνείδησης

Το έργο θα υλοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, έχει προϋπολογισμό 47.000 ευρώ και απευθύνεται σε 36 εργαζόμενους ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της περιοχής, με σκοπό την ανάπτυξη της τουριστικής τους συνείδησης και τη βελτίωση των υπηρεσιών τους προς τους επισκέπτες της Αλεξανδρούπολης.

3. Συμβουλευτική, κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων για ανέργους στον τομέα του τουρισμού

Το έργο θα υλοποιήσει η Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης, έχει προϋπολογισμό 50.000 ευρώ και απευθύνεται σε 25 ανέργους όλων των ηλικιών και εκπαιδευτικών επιπέδων, με βασική γνώση της αγγλικής γλώσσας, προκειμένου να καταρτιστούν πάνω στην ίδρυση νέων επιχειρήσεων στον τομέα του τουρισμού.

4. Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων για εργαζόμενους στον τουριστικό τομέα

Το έργο θα υλοποιηθεί από την Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης, έχει προϋπολογισμό 50.000 ευρώ και απευθύνεται σε 40  εργαζόμενους σε τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής. Στόχος είναι να καταρτιστούν οι εργαζόμενοι σε θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της τουριστικής συνείδησης και να βελτιωθούν οι υπηρεσίες που παρέχουν στους επισκέπτες της Αλεξανδρούπολης.