Το Moto Club Alexandroupolis στην 37η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών

1204

37η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών

«Κοκκινόγεια Δράμας»

1η θέση σε συμμετοχές για το Moto Club Alexandroupolis

Από τις 24/5/2018 έως και τις 28/5/2018 διεξήχθη η 37η Π.Σ.Μ (Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών) στα Κοκκινόγεια της Δράμας και το Moto Club Alexandroupolis δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη γιορτή του μοτοσυκλετισμού!

Τα μέλη μας συμμετείχαν σε όλες τις δράσεις και εκδηλώσεις που είχε οργανώσει η ΜΟΤΟΕ (Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος). Και χωρίς να ξεχνάμε και το χρέος μας για κοινωνική προσφορά ,στο περιθώριο τον εκδηλώσεων προωθήσαμε την καμπάνια της λέσχης μας « Φοράμε PANDA το Κράνος» , κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια από όλες τις Λέσχες της Ελλάδας που παρευθέθηκαν στη Π.Σ.Μ.

Τη τελευταια μέρα της εκδήλωσης μας περίμενε μια μεγάλη έκπληξη, αφού η λέσχη μας , στη παρθενική της συμμετοχή σε Π.Σ.Μ ως οργανωμένο σωματείο , κατέκτησε τη πρώτη θέση με 41 συμμετοχές ανάμεσα στις επίσημα αναγνωρισμένες λέσχες της ΜΟΤΟΕ.

Ήταν μεγάλη τιμή για το Πρόεδρο Ηλία Γρηγοράκη, να παραλάβει για λογαριασμό όλων των μελών μας το βραβείο από τον πρόεδρο της ΜΟΤΟΕ.

Κλείνοντας, σύσσωμο το Δ.Σ του Moto Club Alexandroupolis «ΟΙ ΑΓΡΙΑΝΕΣ» δεσμεύεται να εργαστεί ακόμα πιο σκληρά , παραγωγικά , και μεθοδικά για την επίτευξη ακόμα μεγαλύτερων στόχων , δίνοντας και πάλι στην Αλεξανδρούπολη τη θέση που της αρμόζει στο Μοτοσυκλετιστικό Χάρτη της Ελλάδος!!