Κίνηση αγάπης από το Σωματείο Καφέ-Μπαρ Εστίαση της Αλεξανδρούπολης

1816

Η Διοίκηση του Σωματείου Επαγγελματιών Εστιατορίων Καφέ Μπαρ Εστίασης Αλεξανδρούπολης ενημερώνει ότι την Τρίτη 06 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10.30π.μ σε αίθουσα του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αλεξανδρούπολης στο 1ο χιλ. Αλεξανδρούπολης –Παλαγίας διοργανώνει γιορτή για την έναρξη της εφαρμογής από τα μέλη του την << Κίνηση Αγάπης >> για τα παιδία του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ και τα παιδία  του Χωριού S.O.S Θράκης.

Η κίνηση Αγάπης από τους επαγγελματίες της Αλεξανδρούπολης απέναντι στο ειδικό σχολειό και το παιδικό χωριό S.O.S Θράκης δεν είναι μόνο κοινωνική προσφορά σε ώρα κρίσης είναι ένας δυναμικός τρόπος κοινωνικής συμμετοχής και παρέμβασης όλων μας με στόχο την εξέλιξη και την καλυτέρευση της κοινωνίας μας.

Το σωματείο καφέ μπαρ εστίαση, προκειμένου να ενδυναμώσουν τους γονείς των παιδιών στον δύσκολο και απαιτητικό ρόλο τους όχι μόνο να μεγαλώσουν τα παιδιά  αλλά και να τα προετοιμάσουν για να πορευτούν στης απαιτήσεις της ζωής. Η αγάπη αποτελεί την αρχή, τη μεσότητα και την ολοκλήρωση των χαρισμάτων και επομένως το μοναδικό θείο δώρημα. Έμπρακτη απόδειξη αυτής της αγάπης θα αποτελέσει η πραγματοποίηση της Κίνηση Αγάπης του σωματείου. Η εθελοντική συμμετοχή των μελών του σωματείου  είναι η σημαντικότερη ένδειξη αυθεντικής ανθρωπιάς.

Η διάθεση για προσφορά χωρίς ανταμοιβή είναι μια έμφυτη καταβολή του ανθρώπου με απόθεμα ηθικών αξιών και συναισθημάτων στη δύσκολη εποχή που ζούμε.