Παρουσιάστηκε το βιβλίο με διηγήματα από το Διδυμότειχο

1900

Σήμερα το βράδυ στις 20:00, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό αμφιθέατρο του Διδυμοτείχου παρουσιάστηκε το βιβλίο με ιστορίες από την πόλη των κάστρων.

Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης, η πρόεδρος του συλλόγου “Θεοδώρα Καντακουζηνή”, κ. Ευαγγελία Καραγιάννη και ο ιστορικός κ. Βαλάντης Ναγκολούδης.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η συλλογή των διηγημάτων με φόντο την πόλη του Διδυμοτείχου ολοκληρώθηκε μετά τον διαγωνισμό διηγήματος των Εκδόσεων iWrite.

Σε όλη την πορεία του διαγωνισμού καθώς και στην διοργάνωση της αποψινής παρουσίασης, ο Δήμος Διδυμοτείχου και προσωπικά απ’ ότι μάθαμε ο Δήμαρχος κ. Πατσουρίδης, προσέφεραν την αμέριστη βοήθεια τους ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια.

Οι συγγραφείς των οποίων τα έργα κόσμησαν το βιβλίο είναι οι: Αθανασία Καραγιαννάκη, Αναστασία Τοκαμάνη, Αναστασία Τοπαλίδου, Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά, Ευαγγελία Δουργούτη, Ευαγγελία Κεσσούδη, Ευδοξία Πάπαρη, Ευριδίκη Παπαγιάννη, Θεόδωρος Αποστολίδης, Μαριάννα Παπαδοπούλου, Κοροσιάδης Μουράτης, Σταμάτης Μπεκιάρης, Νατάσα Γκουτζικίδου, Ορέστης Λαμπαδάς, Σταυρούλα Δεληντζόγλου και Χριστόφορος Σεμέργελης.