Με μαγικό τρόπο θα ανάψει το δέντρο στην Ορεστιάδα

3506

Η έναρξη εκδηλώσεων «Αγγέλων Φως» 2017 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, ενώ παράλληλα τα Ιπτάμενα Φαναράκια που θα προμηθεύει η ΕΕΒΟΠ, θα γεμίσουν με φως τον ουρανό της πόλης, δημιουργώντας την πιο μαγική και κατανυκτική νύχτα. «Τη νύχτα των ευχών»!

Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Ορεστιάδας και θα ακολουθήσει συναυλία στην κεντρική σκηνή των εκδηλώσεων με τους VANILA SWING.

Την ίδια μέρα και ώρες 12:00 επί της Βασ. Κων/νου και 18:00 επί της Κων/πολεως σε μια ξέφρενη διαδρομή στους δρόμους της πόλης, θα απολαύσουμε τη φανταστική μπάντα των τυμπανιστών “Paranaue”.

Στο χωριό των αγγέλων θα λειτουργούν καθημερινά από φορείς και συλλόγους της πόλης μας το σπιτάκι του ΡΟΥΝΤΟΛΦ, το σπιτάκι του ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ, το σπιτάκι της ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ, το σπιτάκι του ΜΙΚΡΟΥ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ καθώς επίσης και Χριστουγεννιάτικη αγορά από την Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορεστιάδας και Περιφέρειας (ΕΕΒΟΠ). Θα λειτουργούν το παραμυθόσπιτο, το ταχυδρομείο των ξωτικών, το σπίτι του Αϊ – Βασίλη, ενώ ήδη λειτουργούν καρουζέλ, τρενάκι και φέτος για πρώτη χρονιά τεχνητό παγοδρόμιο για τους θαρραλέους φίλους μας. Ωράριο λειτουργίας των παραπάνω 10:00 – 14:00 και 16:00 – 22:00.

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές και ελπίζουμε το ‘’ΑΓΓΕΛΩΝ ΦΩΣ’’ μέσα από τις πολλές εορταστικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνει να χαρίσει σε όλους ελπίδα, αισιοδοξία, ειρήνη και αγάπη!